Γρανίτα ακτινίδιο
- 6 με 7 ακτινίδια καθαρισμένα απο τη φλούδα τους
- 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
- Ρίχνουμε τα ακτινίδια στο μουλτι και τα πολτοποιούμε ελαφρά
- Προσθέτουμε και τη ζάχαρη και τα πολτοποιούμε πάλι ελαφρά.
- Βάζουμε το μείγμα μας σε 2 βαζάκια με καπάκι και τα τοποθετούμε στην κατάψυξη.
- Μετά απο 2 ώρες στην κατάψυξη τα ανακατεύουμε με το γνωστό τρόπο με το κουτάλι .
- Οι γρανίτες αποτελούνται απο φρεσκα φρούτα και ζάχαρη
- Σε περιπτώσεις που το φρούτο είναι ξινό τότε προσθέτουμε λίγο χυμό λεμόνι, αυτό γράφουν διάφορα βιβλία
- Εγώ το προτιμώ χωρίς χυμό λεμονιού