Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Who is Highest Possibly toward Incorporate a Break
Rickey 16.8.2021 6:30
Costs Dion Dawkins towards To start with Qualified
Rickey 16.8.2021 6:29
Απ:NFL reinstates Cowboys Aldon Smith, who las...
jiuer7845 7.8.2021 13:08
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
jiuer7845 7.8.2021 13:08
Απ:Μπισκότα πραλίνας
jiuer7845 7.8.2021 13:06
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
jiuer7845 7.8.2021 13:01
Re: Как создать новую тему в crpsc.org.br ??
jiuer7845 7.8.2021 13:01
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3556-souflesokolatas.jpg
Σουφλέ σοκολάτας



Γαύρος ή σαρδέλες στο τηγάνι ελαφριές

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Δευτέρα, 29 Μάιος 2017
none
Περιγραφή

Ψήνονται στο τηγάνι σαν ομελέτα.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • γαύρο ή σαρδέλα μέτρια
  • καλαμποκάλευρο
  • αλάτι
  • 3 κ.σ. λάδι.
Οδηγίες
  1. Καθαρίζουμε τα ψάρια μας ,τα πλένουμε καλά και αφήνουμε να στραγγίξουν.
  2. Σε μπολ ενώνουμε το καλαμποκάλευρο με το αλάτι.
  3. Αλατίζουμε ελαφρά !! και τα ψαράκια μας .
  4. Ρίχνουμε το λάδι στο τηγάνι μας ,με ένα πινέλο βοηθάμε να λαδωθεί καλά παντού.
  5. Περνάμε από το καλαμποκάλευρο τα ψάρια μας,'ενα ΄ενα και τα τοποθετούμε στο τηγάνι κυκλικά καλύπτοντας όλο το τηγάνι ,τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά προσέχοντας να μην μας καούν .
  6. Μόλις πάρουν χρώμα από κάτω τα γυρίζουμε και από την άλλη πλευρά { όπως κάνουμε την ομελέτα},προσθέτουμε 2 κ.σ. λάδι και αφήνουμε λίγα λεπτά να ροδίσουν.
  7. Βγάζουμε σε πιατέλα και σερβίρουμε ζεστά.

Λίγα μυστικά ακόμα

Με αυτό τον τρόπο αποφεύγουμε τα περιττά λάδια και τα ψαράκια μας γίνονται πολύ νόστιμα ! Μπορούμε να πασπαλίσουμε τα ψάρια μας με μαϊντανό και να τα περιχύσουμε με λεμόνι ! Το βίντεο για τις λεπτομέρειες εδώ :https://www.youtube.com/watch?v=BBB5ue2UZEU

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή