Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3635-pastitsio.jpg
Παστίτσιο



Flammkuchen, τάρτα βελγική

recipe image
Προστέθηκε απόgeorgia2783, Τετάρτη, 06 Φεβρουάριος 2013
none
Περιγραφή

Νόστιμη και πικάντικη!

Συστατικά
  • 200 γρ Αλεύρι
  • 2 κουταλιές της σούπας λαδι
  • 125 ml Νερό
  • Αλάτι
  • 200 γρ Crème double
  • 200 γρ Κρεμμύδι
  • 100 γρ Μπέικον και
  • 100 γρ. Κρεμα γαλακτος

(Για όσους δεν βρίσκουν την Crème double )

  • 200 γρ Αλεύρι
  • 2 κουταλιές της σούπας λαδι
  • 125 ml Νερό Αλάτι
  • 250 γρ τυρι  φιλαδελφεια με ολα τα λιπαρα
  • 100 κρεμα γαλακτος
  • 200 γρ κρεμυδι
  • 100 γρ Μπεικον
Οδηγίες
  1. Με το αλεύρι, το λάδι, το νερό, το αλάτι κάνουμε μια Ζύμη που να μην κολλαει στα χερια.
  2. Ανοίγουμε ενα λεπτο φύλλο και το βαζουμε στο ταψί με λαδοκολα.
  3. Σε ενα μπολ βαζουμε Crème double και την κρεμα γαλακτος και ανακατεύουμε καλα. Βαζουμε την κρεμα πανω στην ζύμη και το κομμ ενο κρεμμυδι σε κυβακια η σε φετες και στο τελος το μπεικον, σε κυβακια η σε λεπτες φετες!
  4. Ψήνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στο 180ο  για 20 λεπτα.

 

Λίγα μυστικά ακόμα
  • Η cremme double εχει 42% λιπος και την βαζουμε σε επιδορπια, σε σαλτσες, σε σουπες και σε γλυκα. Ειναι του Dr.Oetker
  • Το κάτω μέρος να είναι τραγανό.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή