Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Yankees' DJ LeMahieu Scratched From Starting Lineu
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:44
Fernando Tatis Jr. Can take Trevor Bauer Deep, Tau
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Newbie Mekhi Becton Is made up of Presently Stated
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Barcelona's Griezmann Fixed in the direction of be
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:42
Vrabel 'Absolutely Enthusiastic' toward Insert Jon
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Jaguars Fixed In the direction of Generate toward
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Ja'Marr Chase Functions With Previous All-Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Peyton Manning Clears the Air upon How he Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:37
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Φιλέτο χοιρινό με σάλτσα μπαλσάμικο και μαυροδάφνη

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Κυριακή, 09 Οκτώβριος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Γρήγορο, νόστιμο και εύκολο φαγητό!

Συστατικά
  • 1 φιλέτο χοιρινό σχεδον 500 γρ
  • 2 κλαράκια δεντρολίβανο
  • 8 κ. σ. κρασί άσπρο
  • 4 κ,σ. μπαλσαμικο ξυδι μαυρο
  • 4 κ,σ. ελαιόλαδο
  • 4 κ,σ. μαυροδάφνη
  • 100 γρ. κρέμα γάλακτος

για το δεσιμο της σαλτσας

  • 1 κ .σ. κορν φλαουερ
  • 4 κ,σ.  νερο
Οδηγίες

  1. Το κρέας το βαζουμε επανω σε μια πιατελα και ριχνουμε το αλάτι και το πιπέρι.
  2. Ανακατευουμε τις 4 κουταλιές κρασί και 4 κουταλιές της σούπας βαλσάμικο ξύδι.
  3. Τηγανιζουμε σιγα το Φιλέτο σε λάδι για 10 λεπτά,  γυριζοντας απο ολες τι μεριες να παρη καλο χρωμα. Ρίχνουμε το δεντρολίβανο και μετά λιγο λιγο από το μίγμα κρασιού / ξύδι  και αφήστε να σιγοβράσει .
  4. Μετά από 10 λεπτά βγαζουμε το φιλέτο και τυλιγουμε σε αλουμινόχαρτο και αφήστε στην ακρη να ξεκουραστεί.
  5. Στο τηγάνι ριχνουμε το υπόλοιπο ασπρο κρασι και τη μαυροδαφνη, αν χρειαστεί ριχνουμε λιγη ακομη και δοκιμάζουμε απο αλατι και πιπερι.
  6. Κοβουμε το φιλέτο σε λεπτές φέτες και το ριχνουμε στη σαλτσα,  ριχνουμε και το ζουμακι που εβγαλε στο αλουμινοχαρτο και την κρεμα γαλακτος, ανακατευουμε το νερο με το κορν φλαουερ και το ριχνουμε στη σαλτσα που σιγοβράζει
  7. Πασπαλιζουμε αν θελουμε με μαϊντανό και σερβιρουμε με πατατες τηγανιτές και σαλατα!
Σχόλια
Σχόλιο από eleni_p , Τρίτη, 11 Οκτώβριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
πω πω κολαση η σαλτσουλα φαινεται!!!!
Σχόλιο από vasiliki ver , Τετάρτη, 12 Οκτώβριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Αρωματικότατη σάλτσα,πολύ ωραία παρουσίαση,όπως πάντα!!Μπράβο Μπιάνκα!!
Μεταφορά στην κορυφή