Φασολάκια λίγο διαφορετικά
- 1 κιλό φασολάκια καθαρισμένα
- 1/2 κούπα λάδι
- 1 κρεμμύδι ξερό μεγάλο ψιλοκομμένο
- 1/2 κούπα άνηθο ή μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 3-4 πατάτες κομμένες στα τέσσερα
- αλάτι, πιπέρι
- 100 γρ. κρέμα philadelphia
- 1 κουτί χυμό ντομάτας
- Ετοιμάζουμε τα λαχανικά μας. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να κάψει και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει.
- Ρίχνουμε και τα φασολάκια και τα σοτάρουμε και αυτά για λίγο. Ρίχνουμε τις πατάτες, τον άνηθο ή τον μαϊντανό, τον χυμό ντομάτας, αλάτι, πιπέρι και νερό μέχρι να τα σκεπάσει.
- Όταν πάρει βράσει, χαμηλώνουμε την φωτιά και σιγομαγειρεύουμε το φαγητό, μέχρι να γίνει, προσθέτοντας και λίγο νερό ακόμα αν χρειαστεί.
- Όταν το φαγητό μας γίνει και η σάλτσα δέσει, ρίχνουμε την κρέμα και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί. Έτοιμο και σερβίρουμε!
Το μόνο που θα χρειαστούμε ακόμα είναι φέτα και μπόλικο ψωμί για βούτες!