Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Φασολάδα χωρίς μούλιασμα

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Κυριακή, 28 Ιανουάριος 2018
none
Περιγραφή

Φασολάδα που δε χρειάζεται να μουλιάσουμε τα φασόλια μας από το προηγούμενο βράδυ. Γίνεται νόστιμη και χυλωμένη.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 500 γραμ. μέτρια ξερά φασόλια
  • 3 - 4 καρότα κομμένα σε φέτες
  • 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • Μερικά κλωναράκια σέλινο ψιλοκομμένα
  • 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
  • 1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά αν θέλετε και λίγη καυτερή
  • 3/4 φλ. λάδι
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1 κύβο ζωμό κρέατος ή κοτόπουλου
Οδηγίες
  1. Βάζουμε τα φασόλια σε κατσαρόλα με μπόλικο κρύο νερό να τα σκεπάζει. Τα αφήνουμε να βράσουν για 40 λεπτά περίπου να μισομαλακώσουν. Τα στραγγίζουμε.
  2. Βάζουμε λίγο από το συνολικό μας λάδι σε βαθιά κατσαρόλα και προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τα καρότα και το σέλινο. Τα ανακατεύουμε καλά, να λαδωθούν. Τα αφήνουμε για 2΄-3΄ σε μέτρια φωτιά.
  3. Προσθέτουμε την πάπρικα και τον πελτέ, ανακατεύουμε για 2 με 3 λεπτά.
  4. Ρίχνουμε τα μισοβρασμένα φασόλια και συμπληρώνουμε αρκετό βραστό νερό μαζί και τον κύβο. 
  5. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε τη φασολάδα για καμιά ώρα ή και παραπάνω να μαλακώσουν καλά τα φασόλια μας (εξαρτάται πόσο καλόβραστα και φρέσκα είναι τα φασόλια μας ), τότε αλατοπιπερώνουμε .
  6. Τέλος, προσθέτουμε το υπόλοιπο λαδι. Αφήνουμε τη φασολάδα να βράσει για λίγο ακόμα, μέχρι να χυλώσουν καλά τα φασόλια. Αν χρειαστεί κι άλλο νερό ενδιάμεσα προσθέτετε βραστό νερό.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή