Ευέλικτη ζαχαρόπαστα
- Ζαχαρούχο γάλα
- Άχνη ζάχαρη .
- διάφορα χρώματα βιολογικά ζαχαροπλαστικής
Σε ενα μπολ ανακατευούμε το γάλα με την άχνη ,όπως κάνουμε ζύμη ψωμιού. Θέλουμε μια ζύμη κανονική μαλακή να μην κολλά στα χέρια .
Για την σοκολατένια αμυγδαλόπαστα
Πρώτη συνταγή
- 2 φλ. Αμυγδαλόψιχα,
- 1,5 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη,
- 2 ασπράδια αυγών,
- σκόνη σοκολάτα Ζύμη κανονική ΚΑΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ για 4 μέρες κλεισμένη σε βαζο .
Δεύτερη συνταγή
- 300γρ. Αμυγδαλόψιχα τριμμένη σαν πούδρα
- 150 γρ. άχνη ,
- λίγο λίγο το ανθόνερο το κανονίζετε εσείς,
- Σκόνη σοκολάτα όσο να γίνει καφετί η ζύμη μας
Επίσης ανοίγοντας την σε φύλλο ,γινεται υπέροχη επικαλυψη τούρτας .
η αμυγδαλοψυχα 300 και τριμμένη σαν πούδρα .Το ανθόνερο λίγο λίγο, το κανονίζεις εσύ .Η σκόνη σοκολάτα τόση όσο να γίνει καφετί , η ζύμη σου .
.
Η πρώτη είναι .Στα 2 φλυτζάνια αμυγδαλόψιχα ,1 και μισό φλιτζάνι περίπου ,ζάχαρη άχνη