Επιδόρπιο καλοκαιρινό
1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου Γιωτης από αυτή που τη βράζουμε
½ λίτρο γάλα
3 κ , σ . ζάχαρη
500 γρ φρούτα του δάσους κατεψυγμένα ή φρέσκα
1 πακέτο μπισκοτάκια πτι μπερ ή σαβαγιαρ κομμένα σε κομματάκια
ζάχαρη
λίγο λικέρ πορτοκαλιού
Με τα 3 πρώτα υλικά κάνουμε την κρέμα . Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει .
Παίρνουμε ποτήρια και βάζουμε μια στρώση σαβαγιαρ . Ραντίζουμε με το λικέρ . Μια στρώση από τα φρούτα και πασπαλίζουμε με ζάχαρη .
Βάζουμε 2 κ , σ . από την κρέμα και πάλι από την αρχή , μπισκοτάκια , λικέρ , φρούτα , ζάχαρη , κρέμα .
Τελειώνουμε με μπισκότα , φρούτα και ζάχαρη .
Τα βάζουμε σε ψυγείο έως να το σερβίρουμε
Aν θέλουμε , στρώνουμε τα μπισκότα σε ένα πυρέξ και κάνουμε τις στρώσεις .
φραμπουάζ