Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1431-sakalaka.jpg
Chakalaka - Σακάλακα



Chakalaka - Σακάλακα

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Πέμπτη, 01 Ιούλιος 2010
κανένας
Περιγραφή

Chakalaka είναι ένα πικάντικο φαγητό με λαχανικά από την Νότια Αφρική !

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες

1 κρεμμύδι σε λεπτές φέτες
2 σκ . σκόρδο περασμένες από πρέσα
1 - 2 τσίλι σε κομματάκια κομμένο
1 κούπα ελαιόλαδο
1 πράσινη πιπεριά σε λουρίδες κομμένη
1 κόκκινη πιπεριά σε λουρίδες κομμένη
1 κίτρινη πιπεριά σε λουρίδες κομμένη
500 γρ τριμμένο άσπρο λάχανο
500 γρ τριμμένα καρότα
1 κ , σ . καγιεν πιπέρι
1 κ . σ . πάπρικα
1 μικρή κονσέρβα αρακά
πέπερι , αλάτι

Οδηγίες

Άμα έχουμε ένα γουοκ τα φτιάχνουμε εκεί , αν όχι , βάζουμε σε τηγάνι ή κατσαρόλα .

Σοτάρουμε τα κρεμμύδια και το τσίλι με το μισό από το λάδι έως να μαλακώσουν .

Ρίχνουμε και τις πιπεριές και αφήνουμε για 2-3 λεπτά να σατιριστούν και αυτές . Στη συνέχεια προσθέτουμε το λάχανο , τα καρότα , το καγιεν πιπέρι , την πάπρικα σκόνη και το υπόλοιπο λάδι . Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και τα αφήνουμε να βράσουν με τον ατμό τους σε σιγανή φωτιά .

Όταν βράσουν , ρίχνουμε και τον αρακά , αλάτι και πιπέρι . Το αφήνουμε μερικές ώρες για να τραβήξουν το άρωμα

Τρώγεται με ρύζι ή και σκέτο κρύο ή ζεστό .

Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Σάββατο, 03 Ιούλιος 2010
Μια συνταγή από τις κουζίνες του κόσμου. Ευχαριστούμε, Bianka!!!
Μεταφορά στην κορυφή