Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Βούτυρο πορτοκαλιού.

recipe image
Προστέθηκε απόErmioni, Τετάρτη, 15 Απρίλιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 3 χρήστες ψήφισαν
none
Συστατικά
  • 150 γρ. βουτυρο
  • ξυσμα ενος πορτοκαλιου
  • 2 κουταλιες σουπας ζαχαρη  άχνη
  • 1 πορτοκαλι βιολογικης καλλιεργιας (θελουμε το ξυσμα και τον χυμο του)
Οδηγίες
  1. Αφηνουμε το βουτυρο σε θερμοκρασια δωματιου να λιωσει.
  2. Πλενουμε το πορτοκαλι καλα, το σκουπιζουμε, με την λεπτη μερια του τριφτη περνουμε το ξυσμα του πορτοκαλιου και επειτα το στιβουμε.
  3. Περνουμε το βουτυρο, μια κουταλια χυμο, το ξυσμα και τη ζαχαρη και τα ανακατευουμε καλα και  ειναι ετοιμο!
Λίγα μυστικά ακόμα
  • Αν θελουμε το βαζουμε σε παγωθηκες για να το χωρισουμε σε μεριδες (οι οποιες ειναι ωραιες για το πρωινο).
  • Ταιριαζει επισης και  σε κρουασαν και σε βάφλες αλλα και σε οποιοδηποτε κεικ ή γλυκο θελουμε!
  • Μπορείτε επίσης να κάνετε μεγαλύτερες ποσότητες και να βάζετε στα διάφορα γλυκά σας γιατί μπορείτε να το διατηρήσετε στην κατάψηξη.
Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Τετάρτη, 15 Απρίλιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ έξυπνο αυτό!!!!!και έχει πάντα έτοιμο άρωμα για τα γλυκά σου!!!
Οποιοδήποτε βούτυρο κάνει, ακόμα και μαργαρίνη;
Αλήθεια πόσος χρόνος χρειάζεται για να δέσουν τα αρώματα και να το χρησιμοποιήσουμε;
Σχόλιο από Ermioni , Τετάρτη, 15 Απρίλιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
κοριτσια δεν ξερω αν κανει για μαργαρινη αλλα με το βουτυρο γινετε τελιο.
οσο για το αν ειναι βλαβερο για την υγεια μας απο την στιγμη που θα φτασει την θερμοκρασια περιβαλλον δεν νομιζω να προλαβει να δημιουργηθουν βακτηρια που να ειναι βλαβερα...εγω ετσι το κανω και ειμαι μια χαρα...
Μεταφορά στην κορυφή