Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The Designs
lenabailey84@gmail.com 25.1.2023 16:28
Les Bullideres - Υψηλής ποιότητας Ανδόρα ακινήτων
cekkekarze@biyac.com 26.12.2022 23:39
 Buy coronavirus vaccine passport in UK
lwrcrr@gmail.com 23.12.2022 22:35
KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Βούτυρο πορτοκαλιού.

recipe image
Προστέθηκε απόErmioni, Τετάρτη, 15 Απρίλιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 3 χρήστες ψήφισαν
none
Συστατικά
  • 150 γρ. βουτυρο
  • ξυσμα ενος πορτοκαλιου
  • 2 κουταλιες σουπας ζαχαρη  άχνη
  • 1 πορτοκαλι βιολογικης καλλιεργιας (θελουμε το ξυσμα και τον χυμο του)
Οδηγίες
  1. Αφηνουμε το βουτυρο σε θερμοκρασια δωματιου να λιωσει.
  2. Πλενουμε το πορτοκαλι καλα, το σκουπιζουμε, με την λεπτη μερια του τριφτη περνουμε το ξυσμα του πορτοκαλιου και επειτα το στιβουμε.
  3. Περνουμε το βουτυρο, μια κουταλια χυμο, το ξυσμα και τη ζαχαρη και τα ανακατευουμε καλα και  ειναι ετοιμο!
Λίγα μυστικά ακόμα
  • Αν θελουμε το βαζουμε σε παγωθηκες για να το χωρισουμε σε μεριδες (οι οποιες ειναι ωραιες για το πρωινο).
  • Ταιριαζει επισης και  σε κρουασαν και σε βάφλες αλλα και σε οποιοδηποτε κεικ ή γλυκο θελουμε!
  • Μπορείτε επίσης να κάνετε μεγαλύτερες ποσότητες και να βάζετε στα διάφορα γλυκά σας γιατί μπορείτε να το διατηρήσετε στην κατάψηξη.
Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Τετάρτη, 15 Απρίλιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ έξυπνο αυτό!!!!!και έχει πάντα έτοιμο άρωμα για τα γλυκά σου!!!
Οποιοδήποτε βούτυρο κάνει, ακόμα και μαργαρίνη;
Αλήθεια πόσος χρόνος χρειάζεται για να δέσουν τα αρώματα και να το χρησιμοποιήσουμε;
Σχόλιο από Ermioni , Τετάρτη, 15 Απρίλιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
κοριτσια δεν ξερω αν κανει για μαργαρινη αλλα με το βουτυρο γινετε τελιο.
οσο για το αν ειναι βλαβερο για την υγεια μας απο την στιγμη που θα φτασει την θερμοκρασια περιβαλλον δεν νομιζω να προλαβει να δημιουργηθουν βακτηρια που να ειναι βλαβερα...εγω ετσι το κανω και ειμαι μια χαρα...
Μεταφορά στην κορυφή