Αυγά ταραχτά
- 3 αυγά.
- 3 κουταλιές σούπας γάλα εβαπορέ.
- 30 γρ.βούτυρο φρέσκο τύπου Κερκύρας.
- Μαϊντανό ψιλοκομμένο.
- Αλάτι, Πιπέρι.
- Τυράκι τριμμένο για επάνω (προαιρετικά)
- Χωρίζουμε τους κρόκους των αυγών από τα ασπράδια.
- Χτυπάμε τους κρόκους με το γάλα , το πιπέρι , το αλάτι, και τον μαϊντανό.
- Χτυπάμε για πολύ λίγο τα ασπράδια σε πολύ απαλή μαρέγκα, και την προσθέτουμε στους κρόκους.
- Λιώνουμε σε ένα τηγάνι,το βούτυρο σε σιγανή φωτιά, και ρίχνουμε το μείγμα των αυγών.
- Το γυρίζουμε με ξύλινη κουτάλα , μέχρι να πήξει το μείγμα.
- Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με ένα πικάντικο τριμμένο τυράκι.