Αυγά Πασχαλινά
- 6 αυγά βρασμένα σφιχτά.
- 1/2 κουταλάκι αλάτι.
- 1/4 κουταλάκι πιπέρι.
- 1/2 κουταλάκι μουστάρδα σκόνη.
- 3 κουταλιές μαγιονέζα.
- Μικρά κομματάκια απο πολύχρωμες πιπεριές.
- Λίγη κάπαρη.
- Κόβουμε τα αυγά κατά πλάτος,και αδειάζουμε το κροκάδια σε ένα πιάτο.
- Το πατάμε με το πιρούνι και προσθέτουμε την μαγιονέζα,το αλάτι το πιπέρι και την σκόνη μουστάρδας.
- Ανακατεύουμε καλά και γεμίζουμε τα αυγά μας.
- Γαρνίρουμε με μικρά κομματάκια από πιπεριές και κάπαρη.
- Σκεπάζουμε το πιάτο με μεμβράνη τροφίμων και το βάζουμε στο ψυγείο ως την ώρα του σερβιρίσματος.
Φυσικά στο γαρνίρισμα μπορούμε να αυτοσχεδιάσουμε.!
Παρόμοια συνταγή: Αυγά γεμιστά και πικάντικα