Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The Designs
lenabailey84@gmail.com 25.1.2023 16:28
Les Bullideres - Υψηλής ποιότητας Ανδόρα ακινήτων
cekkekarze@biyac.com 26.12.2022 23:39
 Buy coronavirus vaccine passport in UK
lwrcrr@gmail.com 23.12.2022 22:35
KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1677-likerkafe1.jpg
Λικέρ καφέ



Αυγά κόκκινα παραδοσιακά

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Πέμπτη, 02 Μάιος 2013
none
Περιγραφή

Πολλές οι παραλλαγές για τα αυγά της Λαμπρής ,όμως τα κόκκινα είναι αυτά της παράδοσης!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
  • 18-20 αυγά σκούρα(έχουν πιο γερό τσόφλι)
  • 3 λίτρα νερό.
  • Κόκκινο χρώμα σε φακελάκι.
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ξύδι.
  • Λάδι για το γυάλισμα.
  • Λίγα κομματάκια γάζας.
Οδηγίες
  1. Αφήνουμε τουλάχιστον 8 ώρες έξω από το ψυγείο τα αυγά μας.
  2. Βάζουμε το νερό στην φωτιά σε χαμηλή θερμοκρασία, διαλύουμε σαυτό την μπογιά μέσα σε ένα μικρό κομμάτι τούλι η γάζα. Προσθέτουμε και το ξύδι. Ανακατεύουμε καλά, και αρχίζουμε να προσθέτουμε τα αυγά με το κουτάλι ένα-ένα ,και προσεχτικά για να μην χτυπήσουν μεταξύ τους.
  3. Τ΄αφήνουμε να βράσουν σε πολύ χαμηλή φωτιά τουλάχιστον 1/2 ώρα.
  4. Τα βγάζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν λίγο, τα γυαλίζουμε με γάζα βουτηγμένη σε λάδι.
Λίγα μυστικά ακόμα

Η πολύ χαμηλή θερμοκρασία είναι εγγύηση ότι θα βγάλουμε γερά τα αυγά μας από την κατσαρόλα.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή