Αχινομακαρονάδα η λιτή
- Αχινοί
- λάδι
- σκόρδο
- μακαρόνια
- Αφού κανεις ισα με 100 βουτιές και πιάσεις μια σακούλα φουκαράδες αχινούς, τους καθαρίσεις και ίσα που θα γεμίσεις ένα μπολ αυγά,θα βράσεις μακαρόνια.
- Σε ενα κατσαρολάκι βάζεις λίγο λάδι, μια σκελίδα σκόρδο κομμένη στα 2-3 και την περνάς λίγο στο ζεστό λάδι.
- Αποσύρεις το σκόρδο και αμέσως ρίχνεις 2 κουταλιές της σούπας αχινούς μαζί με το ζουμί τους ανα μερίδα ,αμέσως τα μακαρόνια και τα ανακατεύεις.
- Η γεύση που δίνει στο μακαρόνι είναι τόσο μοναδική, γλυκιά, θαλασσινή.
- Οτιδήποτε άλλο θα κάλυπτε τη γεύση και δεν θα μπορούσε να αναδειχτεί.
- Η ετοιμασία της σάλτσας πρέπει να γίνει ανα μερίδα
- Και προς θεού όχι παρμεζάνα .
- Συμπεριφερθείτε σε αυτό το έδεσμα σαν να είναι πούπουλο .
Όλοι λέτε ότι είναι θεϊκή...μέχρι που θα τους ψαρέψω τους αχινούς!!!....ε μα πια...:)