Αu gratin με φιλέτο κοτόπουλου μπέικον και τυριά
- 4 μεγαλες πατατες (βρασμενες),
- το στηθος απο ενα κοτοπουλο(βρασμενο),
- 10 φετες μπεϊκον,
- 1 φλυτ.τσαγιου τυρια διαφορα,
- 2 αυγα,
- 250γρ.κρεμα γαλακτος,
- 1 φτυτ.τσαγιου γαλα εβαπορε αδιαλυτο,
- 50 γρ.φρ.βουτυρο, αλατι, πιπερι
- Σε ενα ταψακι 20 νουμερο κοβουμε ροδελες και στρωνουμε τις βραστες πατατες μας, τις αλατοπιπερωνουμε.
- Κατοπιν ψιλοκοβουμε το φιλετο κοτοπουλου και το στρωνουμε επανω στις πατατες, βαζουμε το μπεϊκον και τα μισα τυρια, σκεπαζουμε με τις υπολοιπες πατατες, αλατοπιπερωνουμε παλι,σκεπαζουμε με τα υπολοιπα τυρια.
- Χτυπαμε τ αυγα με το γαλα και την κρεμα γαλακτος και περιχυνουμε το φαγητο μας,απο επανω βαζουμε σε κυβακια το βουτυρο, ψηνουμε 45 λεπτα στους 200 βαθμους μεχρι να ροδισει.