Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The Designs
lenabailey84@gmail.com 25.1.2023 16:28
Les Bullideres - Υψηλής ποιότητας Ανδόρα ακινήτων
cekkekarze@biyac.com 26.12.2022 23:39
 Buy coronavirus vaccine passport in UK
lwrcrr@gmail.com 23.12.2022 22:35
KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

4198-tourkikoryziken.jpg
Τούρκικο Ρύζι



Ανάλαφρη καρδιά

recipe image
Προστέθηκε απόΝΤΙΝΑ, Σάββατο, 06 Ιούνιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote image / 5 3 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή Εύκολο και ελαφρύ γλύκισμα
Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 5 ασπράδια
  • 1 κουπα ζάχαρη
  • βανιλια
  • μους σοκολα
  • σάλτσα φράουλας
  • σαντιγύ

 

Οδηγίες

  1. Χτυπάω τα ασπράδια με τη ζάχαρη καλά μέχρι να στέκεται το μείγμα .
  2. Απλώνω μια λαδοκολα και σχηματίζω ένα κορδόνι με κορνε, στο σχήμα της καρδιάς, κάνω δηλ το περίγραμμα, Μετά συνεχίζω γεμίζοντας μέσα την καρδιά και τελειώνοντας στο κέντρο.
  3. Απάνω απο το περίγραμμα κάνω ένα ζικ ζακ, έτσι ώστε να σχηματιστεί ένα τειχάκι (που μετά θα κρατήσει μέσα τη μους). Θα γίνει δηλαδή κάτι σαν τη βάση της τάρτας.
  4. Ψήνω τη μαρέγκα στους 100° γύρω στο μισάωρο. Όταν την ψήνω που και που ανοίγω την πόρτα του φούρνου να φεύγουν οι ατμοί. Πρέπει να μείνει ολόλευκη.
  5. Αφήνω να κρυώσει στο φούρνο.
  6. Ενώ έχω τη μαρέγκα στο φούρνο, ετοιμάζω τη μους, τη σαντιγύ και τη σάλτσα .
  7. Μόλις κρυώσει βάζω στο κέντρο την μους, απλώνω από πάνω την αραιή σάλτσα φράουλας και γαρνίρω με σαντιγί, το περίγραμμα της .
Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Κυριακή, 07 Ιούνιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Μού αρέσει ο τίτλος που έχεις δώσει στο γλυκό σου ....Πολύ ωραίος και τρυφερός μαζί σαν τη μαρέγκα σου και τη γλύκα που έχει!!!!
Σχόλιο από Margo , Τρίτη, 09 Ιούνιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Νόστιμη και εμφανίσημη!
Σχόλιο από ΝΤΙΝΑ , Τρίτη, 09 Ιούνιος 2009
Ειναι η πρωτη μου τούρτα .Αν και κακοφτιαγμένη ,την καμαρώνω .Ηταν και η πρώτη φορά, που ειχα κάνει αλχημεία πετυχημένη .
Ευχαριστώ σας .
Μεταφορά στην κορυφή