Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Yankees' DJ LeMahieu Scratched From Starting Lineu
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:44
Fernando Tatis Jr. Can take Trevor Bauer Deep, Tau
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Newbie Mekhi Becton Is made up of Presently Stated
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Barcelona's Griezmann Fixed in the direction of be
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:42
Vrabel 'Absolutely Enthusiastic' toward Insert Jon
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Jaguars Fixed In the direction of Generate toward
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Ja'Marr Chase Functions With Previous All-Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Peyton Manning Clears the Air upon How he Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:37
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3772-stafidopitakent.jpg
Σταφιδόπιτα



Αφράτο παντεσπάνι

recipe image
Προστέθηκε απόΝει, Σάββατο, 24 Ιανουάριος 2015
none
Περιγραφή

Ιδιαίτερα αφράτο παντεσπάνι για τις τούρτες μας!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 8 αυγά
  • 115 γρ. ζαχαρη + 115 γρ. ζάχαρη
  • 65 γρ. ηλιέλαιο
  • 35 γρ. νερό
  • 100 γρ. αλεύρι
  • 100 γρ. κορν φλάου
  • 1 μπέικιν
Οδηγίες
  1. Χωρίζουμε ασπράδια απο κρόκους .
  2. Χτυπάμε στο μίξερ τους κρόκους με 115γρ ζάχαρη μεχρι να ασπρισουν. Προσθέτουμε 65 γρ ηλιελαιο με 35 γρ νερό ζεστό και χτυπαμε σε μικρη ταχύτητα στο μίξερ μαζί με τους κρόκους. Τέλος προσθέτουμε 100 γρ αλεύρι με 100 γρ κορν φλάουρ και 1μπέικιν στους κρόκους, το αφήνουμε στην άκρη και χτυπάμε τα ασπράδια αρχικά μόνα τους και μετά βάζουμε 115 γρ. ζάχαρη συνεχίζουμε το χτύπημα σε σφικτή μαρέγκα.
  3. Στο μείγμα των κρόκων προσθέτουμε τη μισή μαρέγκα περίπου και την ανακατεύουμε με τη σπάτουλα να αραιώσει στο μείγμα μας και μετά προσθέτουμε και την υπόλοιπη μαρέγκα με απαλές κινήσεις.
  4. Βάζουμε το μείγμα μας σε ταψάκι, μπορούμε σε 26 ομως ανέβαζουμε τα ύψος με λαδοκολα ,αλλοι μπορούν να χρησιμοποιησουν 28 εκ. ή 30 εκ.το ιδιο μείγμα σε διάφορα ταψια ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 ώρα περίπου.
  5. Αφήνουμε να κρυώσει καλά και μετά χωρίζουμε σε πάτους το παντεσπάνι μας.

Λίγα μυστικά ακόμα

 

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή