Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The Designs
lenabailey84@gmail.com 25.1.2023 16:28
Les Bullideres - Υψηλής ποιότητας Ανδόρα ακινήτων
cekkekarze@biyac.com 26.12.2022 23:39
 Buy coronavirus vaccine passport in UK
lwrcrr@gmail.com 23.12.2022 22:35
KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2653-tonosalata.jpg
Τονοσαλάτα



Αφράτα ντόνατς και νηστίσιμα

recipe image
Προστέθηκε απόΝει, Σάββατο, 02 Απρίλιος 2016
none
Περιγραφή

Aγαπημένοι λουκουμάδες παραλίας !

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 2 ποτήρια νερό χλιαρό
  • 2 φακελάκια ξερή μαγιά
  • 4 κ.σ. ζάχαρη
  • 1κ.γ. αλάτι
  • 1/2 ποτήρι ηλιέλαιο
  • 1 κιλό αλέυρι
  • 2 φακελάκια βανίλια
Οδηγίες
  1. Βάζω το μισό αλεύρι με όλα τα υπόλοιπα υλικά στο μίξερ να χτυπηθούν.
  2. Προσθέτω και το υπόλοιπο αλεύρι και ζυμώνω με τα χέρια να γίνει μια ωραία ζύμη που δε κολλάει στα χέρια
  3. Αφήνω τη ζύμη στο ψυγείο να φουσκώσει καλά περίπου 1-2ώρες
  4. Ανοίγω ένα φύλλο όχι πολύ λεπτό
  5. Για να κόψω στο μέγεθος που θέλω παίρνω ένα στρογγυλό τάπερ μικρό και ένα νεροπότηρο. Κόβω πρώτα το μεγάλο κύκλο και ύστερα το μικρό. Έτσι βγαίνει ένα μεγάλο Ο.
  6. Η ζύμη που περισεύει τη ξαναζυμώνω και κάνω την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσει
  7. Αφήνω άλλη μισή ώρα τα ντόνατς να φουσκώσουν και στη συνέχεια τα τηγανίζω σε μπόλικο ηλιέλαιο.
  8. Στο τηγάνι διπλασιάζονται σε όγκο γι αυτό μην ανησυχείτε αν σας φαίνονται λεπτά.
  9. Μόλις τα βγάλω τα τοποθετώ σε απορροφητικό χαρτί και πασπαλίζω με μπόλικη ζαχαρη
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή