Αβοκάντο ντίπ
- 2 αβοκάντο ώριμα
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές σ μουστάρδα, μέτρια καυτερή
- 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 2 κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμονιού
- λίγο πιπέρι
- Βγάζουμε από τό αβοκάντο έξω τον πολτό με ένα κουταλάκι
- Πιέστε το σκόρδο, μέ τό εργαλείο
- προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το αλάτι, το χυμό λεμονιού και το πιπέρι και τα κάνουμε πουρέ με ένα πιρούνι ή στό μπλέντερ,
Τρώγεται πολύ καλά σε φρεσκοψημένο, ψωμί.