Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The Designs
lenabailey84@gmail.com 25.1.2023 16:28
Les Bullideres - Υψηλής ποιότητας Ανδόρα ακινήτων
cekkekarze@biyac.com 26.12.2022 23:39
 Buy coronavirus vaccine passport in UK
lwrcrr@gmail.com 23.12.2022 22:35
KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Περισσότερα...


Χταπόδι ξυδάτο

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Κυριακή, 01 Μάιος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Ένα μεζεδάκι που αρέσει σε όλους!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
  • 1 χταπόδι 1300 γραμμάρια .
  • 1 καρότο μεγάλο .
  • 1 κρεμμύδι ξερό.
  • Μία σελινόριζα μικρή με τα φύλλα μαζί .
  • 1/2 φλιτζάνι ξύδι.
  • Λάδι και ξύδι για το σερβίρισμα.
Οδηγίες
  1. Βράζουμε το χταπόδι μαζί με το καρότο με το σέλινο και το κρεμμύδι.Προσθέτουμε και το ξύδι.
  2. Στην αρχή σε δυνατή φωτιά και μετά σε μέτρια. Ξαφρίζουμε αν χρειαστεί .Θέλει περίπου 1και 1/2 ώρα για να βράσει,δοκιμάζουμε και όταν μπαίνει εύκολα το πιρούνι σημαίνει ότι έβρασε.
  3. Το στραγγίζουμε και  το κόβουμε.Βγάζουμε όση μεμβράνη μπορούμε χωρίς να χαλάσουμε τις βεντούζες του.
  4. Σερβίρουμε με λαδόξυδο.
Λίγα μυστικά ακόμα

Όσο περισσότερο μείνει στο λαδόξυδο τόσο πιό νόστιμο γίνεται!Έστω και μερικές μέρες σε τάπερ στο ψυγείο!

Σχόλια
Σχόλιο από ΛΙΑΝΑ , Πέμπτη, 05 Μάιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
πολυ καλη και δοκιμασμενη συνταγη.στη χυτρα που το εκανα ηθελε μονο 45 λεπτα βρασιμο με ελαχιστο νερο και χωρις ξαφρισμα.το ειχα μαριναρει ομως σε ξυδι 2 ωρες.η σελινοριζα σου ομως κανει τη διαφορα.
Μεταφορά στην κορυφή