Χριστουγεννιάτικο κέικ

Ένα μυρωδάτο κέικ με υπέροχα χριστουγεννιάτικα αρώματα! Μπορούμε να την κάνουμε και Βασιλόπιτα!
- 350 γρ αλεύρι
- 300 γρ ζάχαρη
- 150 γρ ζαχαρωμένα φρούτα (πορτοκαλί, λεμόνι)
- 100 γρ φουντούκια (αλεσμενα)
- 3 κ.γλ. χριστουγενιατικο μπαχαρικό (έχει μέσα, κανέλα, κολιανδρο,γλυκάνισο,μάραθο, μοσχοκάρυδο, ρόπαλο, κάρδαμο, γαρύφαλλο, φλούδα από πορτοκαλί, και λεμόνι. )
- 1 κ.γ κανέλα
- 1 κ.σ. βανίλια
- 1 μπεικην
- 250 γρ. γάλα
- 150 γρ. λιωμένο βούτυρο
- 2 κ.σ. μέλη
- 4 αυγά
- Σε μια λεκάνη με καπάκι, βάζουμε όλα τα στεγνά υλικά, το σκεπάζουμε και το κουνάμε καλα πέρα δώθε να ενωθούν όλα τα υλικά μας.
- Μετά προσθέτουμε και όλα τα υγρά υλικά, τα χτυπάμε λίγο με το μίξερ, και τα βάζουμε σε ένα ταψί φούρνου με λαδόκολλα, η σε ένα στρογγυλό ταψί .
- Έχουμε ζεστό τον φούρνο μας στους 200 βαθμούς και το ψήνουμε για 20 λεπτά.
- Είναι ζουμερό και κρατάει κάμποσες μέρες, μέσα σε Ταπερ.
- Η συνταγή είναι από την Ταπερ και την κάνω τώρα και πάνω από 20 χρόνια.
- Μπορούμε να αλείψουμε την επιφάνεια και με σοκολάτα.