Χοιρινό πικάντικο
- 1 κ. κρέας χοιρινό κομμένο σε λωρίδες,
- 4 κ.σ. λάδι,
- 5-6 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο ή σε λεπτές φετούλες,
- 1 μεγάλο κρεμμύδι,
- 2-3 φρέσκα κρεμμύδια σε ροδέλες,
- 1 κ.σ. κέτσαπ,
- 2 κ.γλ. πάπρικα,
- 1 κ.σ. σάλτσα σόγιας,
- αλάτι.
- Σε τηγάνι βάζουμε το κρέας χωρίς το λάδι να σοταριστεί και να αφήσει τα υγρά του για 10 λεπτά.
- Προσθέτουμε το λάδι,τα κρεμμύδια,ξερό και φρέσκα, να σοταριστούν όλα μαζί,ρίχνουμε και το σκόρδο,αλάτι,πάπρικα.
- Διαλύουμε την κέτσαπ και τη σάλτσα σόγιας σε 1/2 φλ. νερό ζεστό και ρίχνουμε στο φαγητό μας.
- Σιγοψήνουμε ανακατεύοντας τακτικά το φαγητό μας για 30-40 λεπτά περίπου ,μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
- Σερβίρουμε ψητά λαχανικά ή ψητές πατάτες.





περιπτωση να μην δεν το φτιαξω!