Τυρόπιτα Κεφαλονίτικη
- 200 γρ. Βιτάμ soft.
- 1 κεσέ γιαούρτι στραγγιστό πλήρες.
- 1 κεσέ του γιαουρτιού αλεύρι που φουσκώνει.
- 400 γραμμάρια φέτα τριμμένη με τα δάχτυλα.
- 4 βιολογικά αυγά.
- Πιπέρι φρεσκοτριμμένο.
- Χτυπάμε με το σύρμα των αυγών το βούτυρο που πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.
- Προσθέτουμε τα αυγά και τα χτυπάμε όλα μαζί για 5-7 λεπτά.
- Ρίχνουμε εναλλάξ , αλεύρι με γιαούρτι.
- Στο τέλος προσθέτουμε το τριμμένο τυρί, και λίγο πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
- Στρώνουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψάκι 30 Νο.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 50 λεπτά περίπου στους 175 με αέρα.