Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Τσιζ κέικ της Μπιάνκας

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Κυριακή, 27 Σεπτέμβριος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 5 χρήστες ψήφισαν
none
Συστατικά

Κάνουμε ένα παντεσπάνι γρήγορο

Για τη κρέμα τυριού

  • 500 γρ. τυρί Φιλαδέλφεια
  • 400 γρ. κρέμα γάλακτος
    250 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
  • 1 βανίλια
  • 7 φύλλα ζελατίνη άσπρη
  • 2 κ,γ, χυμό λεμόνι
  • ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 100 γρ. ζάχαρη

Για την επικάλυψη

  • ζάχαρη άχνη
Οδηγίες




  1. Ψήνουμε το παντεσπάνι και το κόβουμε σε οριζόντια σε δυο μέρη
  2. Σε μια λεκάνη βάζουμε το τυρί και το γιαούρτι με την ζάχαρη, τον χυμό, την βανίλια και το ξύσμα και ανακατεύουμε καλά
  3. Κάνουμε την κρέμα γάλακτος σε σαντυγί
  4. Βάζουμε την ζελατίνη σε κρύο νερό να μαλακώσει
  5. Την στραγγίζουμε και την βάζουμε λίγο να ζεσταθεί για να λιώσει
  6. Ρίχνουμε στο τυρί την μισή σαντυγί, ρίχνουμε την ζελατίνη και ανακατεύουμε καλά
  7. Προσθέτουμε και την υπόλοιπη σαντυγί και ανακατεύουμε ελαφρά
  8. Παίρνουμε την φόρμα, μια 26αρα με το σπαστό τσέρκι που μπορούμε μετά να το βγάλουμε εύκολα
  9. Βάζουμε το ένα μέρος από το παντεσπάνι μέσα στην φόρμα, ρίχνουμε την κρέμα τυριού μέσα, την απλώνουμε να πάει παντού και να έχει το ίδιο πάχος
  10. Βάζουμε από πάνω το δεύτερο μέρος παντεσπάνι και βάζουμε την τούρτα στο ψυγείο για 12 ώρες
  11. Βγάζουμε το τσέρκι και πασπαλίζουμε με άχνη
  12. Μπορείτε και να αγοράσετε το παντεσπάνι έτοιμο, είναι σε 3 κομμάτια, δεν πειράζει, βάλτε ένα κομμάτι στην κατάψυξη και όταν ξαναφτιάξετε, θα έχετε πάλι δυο για άλλη φορά ...







Λίγα μυστικά ακόμα
  • Ένας άλλος τρόπος παρουσίασης είναι να βάλουμε πάνω φρούτα κονσέρβας.
  • Επάνω φτιάχνουμε ένα ζελέ και τα περιχύνουμε, για να στερεώσουμε τα φρούτα.
  • Επίσης μπορούμε να βάλουμε και μέσα ψιλοκομμένα φρούτα κονσέρβας, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες.

 

Σχόλια
Σχόλιο από ΝΤΙΝΑ , Τρίτη, 29 Σεπτέμβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Το πιο πλουσιο τσις κεικ στο κοσμο .
Ευχαριστω πολυ μου αρεσε .
Σχόλιο από Hlianna , Τρίτη, 29 Σεπτέμβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ εμφανίσιμο είναι!!! Κατά το σερβίρισμα μπορούμε να το περιχύσουμε με κάτι; τι θα προτεινες;
Σχόλιο από Margo , Τρίτη, 29 Σεπτέμβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Εντυπωσιακό και αρκετά αρωματικό!
Σχόλιο από marianta , Τρίτη, 29 Σεπτέμβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Μπιάνκα μου πόσο γιαούρτι βάζεις στη συνταγή σου; Δε βλέπω να το αναφέρεις στα υλικά.Εννοείται ότι θα το δοκιμάσω το συντομότερο!
Σχόλιο από Bianka , Τρίτη, 29 Σεπτέμβριος 2009
αχ ξεφυγε καλε!!
μονο 250 γρ στραγγιστο γιαουρτι
Σχόλιο από Bianka , Τρίτη, 29 Σεπτέμβριος 2009
μπορεις να βαλης απο πανω φρουτα κονσερβας και με ενα ζελε να το περιχύσης
για να στερεωθουν η να βαλης μεσα φρουτα ψιλοκομενα,το εχω κανει και αυτο καπου εχω μια φωτο που εω βαλη μεσα ροδακινα η βερυκοκα κονσερβας να σας την διξω αν την βρω
Σχόλιο από Hlianna , Κυριακή, 03 Ιανουάριος 2010
Kαι αυτή η παραλλαγή, Βianka, μου αρέσει πολύ!!!
Μεταφορά στην κορυφή