Τσιπς φουρνιστά
- Αραβικές πίτες μεσαίο μέγεθος
- Λάδι
- Ρίγανη ή πάπρικα
- αλάτι
- Κόβω τις πίτες σε μικρά τριγωνάκια και τα βάζω σε μπολ.
- Ραντίζω με λίγο λάδι, με ρίγανη ή πάπρικα και λίγο αλάτι και ανακατεύω μέσα στο μπολ πολύ καλά.
- Τα βάζω στη λαμαρίνα του φούρνου και ψήνω στους 180ο στον αέρα και στη μέση του φούρνου για 10 λεπτά περίπου να ροδοκοκκινίσουν καλά.
Τα σερβίρω με: ντιπ με φιλαδέλφεια, με ντιπ πιπεριάς, σάλτσα πάπρικας, σάλτσα φέτας, φρέσκια μεξικάνικη σαλάτα κ.ά.