Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Περισσότερα...


Τούρτα Ζελέ Μωσαϊκό

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Τρίτη, 06 Μάρτιος 2018
none
Περιγραφή

Μια ελαφριά, πρωτότυπη και πανέμορφη τούρτα ζελέ!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
Φτιάχνει
1 φόρμα 24 ρα
  • 1 λίτρο γάλα
  • 12 φύλλα ζαλατινη άχρωμη
  • 100 γρ ζάχαρη
  • 6 βανίλιες
  • 1 ζελε με γεύση φράουλα η κεράσι
  • 1 ζελέ με γεύση λεμόνι η Ανανά
  • 1 ζελέ με γεύση κίουι
  • 1 ζελέ με γεύση Ροδάκινο
  • Ότι έχετε βάλετε αρκεί να έχουμε
  • διαφορετικές γεύσεις και χρώματα
  • Χυμό μήλου
Οδηγίες
  1. Το καθε χρώμα ζελέ το φτιαχνουμε οπως λεει η συσκευασια αλλα αντι για σκέτο Νερό το βάζουμε μισό μισό με Χυμό μήλου για πιο καλύτερη γεύση.
  2. Ξεχωριστά φτιάχνουμε τα 4 η 5 ζελέ και τα βάζουμε στο ψυγειο να σφίξουν καλά σχεδόν όλη την Νύχτα.
  3. Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνας σε κρύο νερό να μαλακώσουν.
  4. Ζεσταίνουμε λιγο το γάλα με την ζαχαρη και τις βανίλιες. Στιβουμε Καλα τις ζελατίνες. Τις Ρίχνουμε μέσα στο ζεστό γάλα και ανακατεύουμε Καλα να διαλυθούν. Το αφήνουνε λίγο να κρυώσει και να μην ειναι πολυ ζεστο.
  5. Κόβουμε τα ζελέ σε κυβους ή τριγωνα και τα βάζουμε ανακατεμένα στην φόρμα. Ρίχνουμε και το γάλα και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 12 ώρες μέχρι να σφίξει πολύ Καλα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν δεν έχετε Φορμα Σιλικόνης, ντυνουμε μια φόρμα με μεμβράνη.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή