Τάρτα Μπισκοτένια με Φρούτα
- 300 γρ. αλεύρι
- 125 γρ. άχνη
- 2 κρόκους
- 2 κ,σ. γάλα
- 1 βανίλια
- 9 γρ. μπέικιν
- 1 πρέζα αλάτι
- 125 γρ. βούτυρο
Κρέμα
- 1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου Γιώτης στιγμής με γεύση φράουλα ή βανίλια
- 500 γρ. φράουλες μέσα σε ζάχαρη για 2 ώρες
- 1 μπανάνα ή μερικά φρούτα κονσέρβας ότι έχουμε
- 1 ζελέ για την επικάλυψη
- Για την ζύμη
- Ανακατεύουμε πρώτα τα στεγνά υλικά
- Μετά προσθέτουμε όλα τα άλλα, ζυμώνουμε να γίνει μια ζύμη λεία και την βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά
- Για την κρέμα
- Χτυπάμε την κρέμα μας από το φακελάκι με 200 γρ. κρέμα γάλακτος και 100 γρ. γάλα Νουνού
- Ανάβουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και βουτυρώνουμε μια φόρμα τάρτας
- Ανοίγουμε την ζύμη μας σε φύλλο, το βάζουμε στην φόρμα, την τρυπάμε λίγο με ένα πιρούνι
- Ψήνουμε για 20- 30 λεπτά αναλόγως τον φούρνο μας
- Όταν κρυώσει την βγάζουμε, την βάζουμε σε μια πιατέλα, βάζουμε επάνω την κρέμα και από πάνω τα φρούτα
- Κάνουμε και σχέδια αν θέλουμε, το περιχύνουμε με ζελέ και σερβίρουμε με σαντιγί





ναι,Ο ζελές είναι ταχείας πήξεως