Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

909-keikpikantiko1.jpg
Κέικ Πικάντικο



Τάρτα Μπισκοτένια με Φρούτα

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Παρασκευή, 19 Μάρτιος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 9 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Δροσερή και πολύ...φρουτένια !

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 300 γρ. αλεύρι
  • 125 γρ. άχνη
  • 2  κρόκους
  • 2 κ,σ. γάλα
  • 1 βανίλια
  • 9 γρ. μπέικιν
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 125 γρ. βούτυρο

Κρέμα

  • 1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου Γιώτης στιγμής με γεύση φράουλα ή βανίλια
  • 500 γρ. φράουλες μέσα σε ζάχαρη  για 2 ώρες
  • 1 μπανάνα ή μερικά φρούτα κονσέρβας ότι έχουμε
  • 1 ζελέ για την επικάλυψη
Οδηγίες

  1. Για την ζύμη
  2. Ανακατεύουμε πρώτα τα στεγνά υλικά
  3. Μετά προσθέτουμε όλα τα άλλα, ζυμώνουμε να γίνει μια ζύμη λεία και την βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά
  4. Για την κρέμα
  5. Χτυπάμε την κρέμα μας  από το  φακελάκι με 200 γρ. κρέμα γάλακτος και 100 γρ. γάλα Νουνού
  6. Ανάβουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και βουτυρώνουμε μια φόρμα τάρτας
  7. Ανοίγουμε  την ζύμη μας σε φύλλο, το βάζουμε στην φόρμα, την τρυπάμε λίγο με ένα πιρούνι
  8. Ψήνουμε για 20- 30 λεπτά αναλόγως τον φούρνο μας
  9. Όταν κρυώσει την βγάζουμε, την βάζουμε σε μια πιατέλα, βάζουμε επάνω την κρέμα και από πάνω τα φρούτα
  10. Κάνουμε και σχέδια αν θέλουμε, το περιχύνουμε με ζελέ και σερβίρουμε με σαντιγί

Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Τρίτη, 23 Μάρτιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Υπέροχη! Δροσερή, γλυκιά και μυρωδάτη!!
Σχόλιο από Hlianna , Τρίτη, 23 Μάρτιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Μπορούμε να βάλουμε φρέσκα φρούτα ή πρέπει να τα μαρινάρουμε στη ζάχαρη; Ο ζελές είναι ταχείας πήξεως;
Σχόλιο από Πολυάνθη , Τρίτη, 23 Μάρτιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Νοστιμότατα φαίνεται και με ωραία χρώματα!!!!!!
Σχόλιο από Bianka , Τρίτη, 23 Μάρτιος 2010
εγω Ηλιαννα βαζω παντα τις φρεσκες φραουλες στην ζαχαρη,μπορης να βαλης και αλλα φρεσκα φρουτα.τωρα την εποχη αυτη που δεν εχουμε πολλα φρεσκα φρουτα βαζουμε απο κονσερβα,
ναι,Ο ζελές είναι ταχείας πήξεως
Σχόλιο από marianta , Τρίτη, 23 Μάρτιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Χρώμα, άρωμα και γεύση, όλα σε μία τάρτα!
Σχόλιο από hrisag , Τρίτη, 23 Μάρτιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Χαρμα η ταρτα σου δροσερη και γευστικη!
Μεταφορά στην κορυφή