Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2950-sardelapsiti.jpg
Σαρδέλα ψητή



Τάρτα με κρέμα και φρούτα

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Τρίτη, 28 Ιούλιος 2015
none
Περιγραφή

Νόστιμη και εμφανίσιμη τάρτα με σμέουρα ή βύσσινα!

Συστατικά

Βάση Ζυμη μπισκοτενια

  • 250 γρ αλευρι.
  • 125 γρ ζαχαρη.
  • 125 γρ βουτυρο η μαργαρίνη.
  • 1 Αυγο.
  • 1 βανιλια
  • 1/2 πακετο μπεκιν

Για την κρέμα

  • 2 φακελάκια ανθος αραβοσιτου βανιλια που βράζουμε
  • 500 ml γαλα.
  • 1 βανιλια
  • 600 γρ τυρι κρεμα η πολυ Καλα στραγγισμένο Γιουρτι
  • 1/2 Κ,γλ. Χυμο λεμονι
  • 200 γρ Αχνη ζαχαρη

Για κάλυψη

  • 500 γρ σμέουρα η αλλα φρουτα αρκεί να ειναι ξινά μπορείτε να βάλετε και βύσσινα μπορείτε να βάλετε και κατεψυγμένα αλλα οχι ξεπαγωμένα
  • 1 κουτί ζελέ σε Κόκκινο χρώμα
Οδηγίες
  1. Πρώτα κανουμε την κρεμα: Βαζουμε το γαλα με το ανθος αραβοσιτου να βράσει και να έχουμε μια κρεμα, οταν κρυωσει λιγο ριχνουμε το γιαουρτι, την βανιλια, τον χυμο και την αχνη. Με έναν αυγοδαρτη τα ανακατεύουμε πολυ Καλα.
  2. Για την μπισκοτενια ζυμη: ζυμωνουμε ολα τα υλικα μαζι και το βαζουμε για 30 λεπτα στο ψυγείο. Ανάβουμε τον φουρνο στους 170 βαθμούς αντισταση.
  3. Ανοιγουμε μετα τη ζυμη σε φυλο και την βαζουμε σε μια φορμα με στεφάνι 26αρα και κοιτάμε να ειναι και τα πλάγια καλυμμένα.
  4. Ριχνουμε επανω την κρεμα ,και απλώνουμε επανω τα φρουτα. Ψήνουμε για 60 λεπτα.
  5. Μόλις βγάλουμε το γλυκο απο τον φουρνο έτσι πως ειναι καυτό, βαζουμε επανω το ζελέ που έχουμε φτιάξει οπως γράφει η συσκευασία.
  6. Αφηνουμε να κρυωσει πολυ Καλα και να σταθεί και να σφίξει η κρεμα, δηλαδη όλη νύχτα η καλυτερα 12 ώρες.

Σχόλια
Σχόλιο από Bianka , Παρασκευή, 21 Αύγουστος 2015
Κορίτσια το έφτιαξε μια φίλη μου και έβαλε επάνω Μήλα Κομμένα στα 1/4 και καθε 1/4 κομάτι το χάραξε λιγο 3-4 φορές και οταν ψήθηκε
το πασπαλισε μετά μόνο με άχνη
Μεταφορά στην κορυφή