Ταραμοσαλάτα με φρέσκο κρεμμυδάκι
- 200 γρ. ταραμάς
- 6 φέτες ψίχα ψωμιού μουσκεμένες και καλά στραγγισμένες
- 1 μικρό κρεμμυδάκι ξερό τριμμένο
- 3 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα(έβαλα 2 )
- 2/3 κούπας ελαιόλαδο
- 2/3 κούπας καλαμποκέλαιο
- 1/3 κούπας χυμό λεμονιού
- Πολτοποιούμε τον ταραμά στο moulti ή στο Blender πολύ καλά μέχρι να γίνει πάστα,τον αναμειγνύουμε με το ξερό κρεμμύδι και λίγο λάδι.
- Προσθέτουμε το ψωμί και όλο το ελαιόλαδο σιγά σιγά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Προσθέτουμε το λεμόνι και ανακατεύουμε έως ότου έχουμε μια λεία υφή.
- Σερβίρουμε γαρνίροντας την ταραμοσαλάτα μας με ελιές!
Από τις συνταγές που είναι χρόνια φυλαγμένες με αγάπη στα τετράδια μου,το φρέσκο κρεμμυδάκι μας άρεσε πολύ!!