Σπιτικά φύλλα για πίτες
- 500 γρ. αλεύρι
- 1 κ,γ. κοφτή αλάτι
- 1|2 κρασοπότηρο λάδι
- 2 κ.σ. ξύδι
- χλιαρό νερό όσο πάρει
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί ρίχνοντας το χλιαρό νερό όσο πάρει για να γίνει μια ζύμη μαλακιά και να μην κολλά στα χέρια
Χωρίζουμε τη ζύμη σε 3 μεγάλα μπαλάκια, (αυτά είναι για τον πάτο)
Μετά κάνουμε μπαλάκια κανονικά σαν του τένις, τα βάζουμε σε ένα σκεύος λαδωμένο και τα αφήνουμε για 30 λεπτά να ξεκουραστούν
Τα ανοίγουμε σε φύλλα όπως βλέπετε στο βιντεάκι
Και το βίντεο, τέλειο!!!