Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The Designs
lenabailey84@gmail.com 25.1.2023 16:28
Les Bullideres - Υψηλής ποιότητας Ανδόρα ακινήτων
cekkekarze@biyac.com 26.12.2022 23:39
 Buy coronavirus vaccine passport in UK
lwrcrr@gmail.com 23.12.2022 22:35
KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Σούπα με κίτρινη κολοκύθα

recipe image
Προστέθηκε απόgeorgia2783, Παρασκευή, 18 Νοέμβριος 2011
none
Περιγραφή

Μια παραλλαγή της  συνταγής: Σούπα κολοκύθας Hokkaido

Συστατικά
  • 700 γρ ( Hokkaido) κολοκυθα
  • 2 κουταλιες βούτυρο
  • 1 σκελίδα σκορδο
  • 1 κουταλια ζαχαρη
  • 1 λιτρο βραστο νερο
  • 1 -2 κυβους λαχανικων,(η απο κοτοπουλο)
  •  1 κομματάκι ριζα τζίντζερ
  •  μισο κ,γλ. κάρυ
  • 200 γρ κρεμα γαλακτος
  • 100 γρ χυμο πορτοκαλι
Οδηγίες
  1. Σοταρουμε το βούτυρο με την ζαχαρη και το σκορδο να καραμελώσει και βαζουμε την κολοκυθα, ανακατεβουμε καλα, προσθετουμε τον κυβο λαχανικών η από (κοτοπουλο).
  2. Προσοχή να μην πιάσει ο πατος (ρίχνουμε λιγο νερο,αν δουμε ότι αρχίζει να μας πιανει ο πατος) και χαμηλώνουμε το ματι.
  3. Σοταρουμε καλα και όταν δούμε ότι αρχίζει να γυαλίζει και να λιώνει,  σιγα σιγα  προσθετουμε το κάρυ, την πορτοκαλαδα, (αν εχουμε και φρεσκα πορτοκαλια ακόμα καλύτερα)  την κρεμα γαλακτος,  βαζουμε το ζεστο νερο, (οχι ολο μονομιας) και το αφηνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά.
Λίγα μυστικά ακόμα

Μην ξεχάσουμε το κάρυ και την κρέμα γάλακτος και καλά θα είναι να προσθέσουμε και λίγο μπαχαρικό χαρίσα, με προσοχή όμως, γιατί καίει πολύ.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή