Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Σοκολατόπιτα με παγωτό βανίλια

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Παρασκευή, 29 Ιούλιος 2011
none
Περιγραφή

Μια ζεστή σοκολατόπιτα σερβιρισμένη με παγωτό βανίλια!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 5 αυγά.
  • 1 βιτάμ πακέτο
  • 2&1/2 κούπες ζάχαρη.
  • 1&1/2 κούπα αλεύρι.
  • 1 μπαίκιν .
  • 6 μεγάλες κουταλιές κακάο.
Οδηγίες
  1. Λυώνουμε σε τηγάνι το βιτάμ σε χαμηλή φωτιά,ρίχνουμε το κακάο που το ανακατέψαμε με την ζάχαρη.
  2. Δυναμώνουμε την φωτιά και ρίχνουμε 1 μεγάλο ποτήρι νερό. Βράζουμε το μείγμα 5 λεπτά να γίνει ρεύστο. Κρατάμε 1 μεγάλη κούπα απο το μείγμα.
  3. Χτυπάμε τα αυγά και ρίχνουμε το αλεύρι με το μπάικιν  εναλλάξ με το υπόλοιπο από το μείγμα βουτύρου+ κακάου.
  4. Ψήνουμε το κέικ 1 ώρα στους 180 βαθμούς και μόλις το ξεφουρνίσουμε τρυπάμε με σουβλάκι την επιφάνεια του και ρίχνουμε το μείγμα που κρατήσαμε.
  5. Σερβίρουμε ζεστό με παγωτό βανίλια
Λίγα μυστικά ακόμα
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή