Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The Designs
lenabailey84@gmail.com 25.1.2023 16:28
Les Bullideres - Υψηλής ποιότητας Ανδόρα ακινήτων
cekkekarze@biyac.com 26.12.2022 23:39
 Buy coronavirus vaccine passport in UK
lwrcrr@gmail.com 23.12.2022 22:35
KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1677-likerkafe1.jpg
Λικέρ καφέ



Σοκολατένιο παρφέ

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Τετάρτη, 10 Απρίλιος 2013
none
Περιγραφή

Γρήγορο γλυκό, νόστιμο και με πολύ σοκολατένιο!

Συστατικά

•200 γρ Σοκολάτα, γλυκόπικρη

•250 g τυρί κρέμα  Φιλαδέλφεια

•50 g χυμό πορτοκαλιού, φρεσκοστυμμένο

•1 κουταλάκι του γλυκού ξυσμα πορτοκαλιού,

•2 κουταλιές της σούπας λικέρ Grand Marnier

•3 φύλλα ζελατίνης, λευκή

•1 κουταλιά της σούπας, ζαχαρη αχνη

Οδηγίες

1. Έχουμε μια φόρμα μικρή.

2.Λιώστε τη σοκολάτα σιγα σιγα σε χαμηλη φωτια

3.Βάλτε την ζελατινη σε κρύο νερο να μαλακωσει

4.Ανακατεύουμε όλα τα αλλα συστατικά με ένα σύρμα. Τα ρίχνουμε στη ζέστη σοκολάτα και ανακατευουμε ζωηρα με το σύρμα ,διατηρούμε το μίγμα ζεστο

5.Πιέστε την ζελατινη και ρίξτε την στο ζεστο μείγμα

6.Το χτυπάμε ζωηρα καλα με το σύρμα ρίχνουμε και μια πρεζα αλάτι μεσα

7.Ντυνουμε μια φόρμα μικρη με μεμβράνη, ( εγώ εχω μια της Ταπερ δεν χρειαζεται μεμβράνη )

8.Ριχνουμε την κρεμα μεσα και το βαζουμε στο ψυγειο για τουλάχιστον 4 ώρες

9.Πασπαλιζουμε με ξύσμα πορτοκαλι ανακατεμενο με λίγη ζάχαρη

Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Δευτέρα, 15 Απρίλιος 2013
Στη συνταγή πρόσθεσα κι άλλη ζάχαρη γιατί μας αρέσει γλυκό , αλλά μου έγινε πολύ σφικτό το μείγμα, σκέφτομαι μήπως έφταιγε η ζελατίνα και ίσως δεν έπρεπε να μπει....τι λες;
Σχόλιο από Bianka , Δευτέρα, 15 Απρίλιος 2013
Ηλιαννα μου εγώ έβαλα 3 πλάκες ζελατινη ! Και είταν οκ ισως να θελει 2 να βάλεις
Και ισως λίγο περισσότερο χυμο πορτοκαλι
Ισως να ειναι και το τυρι πιο σφιχτό ! Απο αυτο που εχουμε εμεις εδω
Χωρις ζελατινη δεν θα Σταθεί !
Μεταφορά στην κορυφή