Σάλτσα κάρυ
- 3 κρεμμύδια μέτρια
- λαδακι λιγο
- 3 κουταλιές καρυ
- 1 κουταλιά ξύδι
- 1 φλιτζάνι ζωμό κότας
- 50 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
- 1 μπανάνα
- 1 πρασινο μήλο
- μισο λεμόνι
- Πολτοποιείς τα κρεμμύδια στο μουλτι
- Ελαφρά τα σοτάρεις με το λάδι, κατόπιν ριχνεις το μήλο τη μπανάνα επισης πολτοποιημένα, το ζωμό ,το κάρυ και βράζεις για ενα 10 λεπτο
- Στο τέλος την κρέμα, το λεμόνι και το ξύδι, συνεχίζεις το βρασμό ακόμα 10 λεπτα