Σαλάτα με ακτινίδια και μπανάνες.
- 2 κουταλιές της σούπας χυμό λάιμ.
- 1 κουταλιά σούπας λάδι.
- 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο.
- 2κουταλιές σούπας ξύδι.
- 1 κουταλιά της σούπας μέλι
- .Αλάτι,πιπέρι καυτερό.
- 4 ακτινίδια.
- 2 μπανάνες (όχι πολύ ώριμες)
- 1/2 φυλτζάνι ψιλοκομμένη κόκκινη γλυκιά πιπεριά.
- 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο δυόσμο.
- 2 κουταλιές σούπας ψημένα κάσιους.
- Ανακατεύουμε το λάιμ, το λάδι, το κρεμμύδι, το ξύδι , το μέλι, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μπόλ.
- Προσθέτουμε τα ακτινίδια τις μπανάνες τις πιπεριές και τον δυόσμο.
- Ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε με κάσιους.
- Γινεται λίγο πρίν σερβιριστεί γιατί οι μπανάνες μαυρίζουν, αλλά έτσι και αλλιώς οι σαλάτες πάντα τρώγονται φρέσκιες!
- την συνταγή την βρήκα Tlife.gr