Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Ροδάκινα ξερά κομπόστα

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Τρίτη, 19 Μάρτιος 2013
none
Περιγραφή

Μια καλοκαιρινή πινελιά στο τραπέζι του χειμώνα!

Συστατικά
  • 1/2 κιλό ροδάκινα ξερά (Από τα μαγαζιά με ξηρούς καρπούς)
  • 300 γραμμάρια ζάχαρη.
  • Χυμό ενός λεμονιού.
  • Νερό ζεστό ,
  • νερό κρύο.
Οδηγίες
  1. Μουσκεύουμε σε πολύ ζεστό νερό τα ροδάκινα περίπου 1/2 ώρα ,μέχρι να μαλακώσουν.
  2. Πετάμε το νερό και τα βάζουμε στο κρύο νερό με την ζάχαρη και τον χυμό του λεμονιού .
  3. Βράζουμε περίπου μισή ώρα, αν τα θέλουμε πολύ μαλακά και περισσότερο.
  4. Σερβίρονται δροσερά και είναι ένα πολύ ωραίο επιδόρπιο!
Λίγα μυστικά ακόμα

Η ποσότητα της ζάχαρης και του νερού είναι καθαρά προσωπική υπόθεση, δηλαδή πόσο σιρόπι θέλετε να έχετε και πόσο γλυκό να είναι αυτό.
Το λεμόνι δίνει μια ιδιαίτερη γεύση στην κομπόστα μας.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή