Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Who is Highest Possibly toward Incorporate a Break
Rickey 16.8.2021 6:30
Costs Dion Dawkins towards To start with Qualified
Rickey 16.8.2021 6:29
Απ:NFL reinstates Cowboys Aldon Smith, who las...
jiuer7845 7.8.2021 13:08
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
jiuer7845 7.8.2021 13:08
Απ:Μπισκότα πραλίνας
jiuer7845 7.8.2021 13:06
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
jiuer7845 7.8.2021 13:01
Re: Как создать новую тему в crpsc.org.br ??
jiuer7845 7.8.2021 13:01
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Πτιτσιε Μολοκο το ρώσικο γλυκό

recipe image
Προστέθηκε απόΝει, Δευτέρα, 22 Φεβρουάριος 2016
none
Περιγραφή

Του πουλιού το γάλα λέγεται το συγκεκριμένο γλυκό και είναι συνταγή από τη Ρωσία.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • Υλικά για το παντεσπάνι
  • Κρόκοι αυγού 7
  • Αλεύρι 250 γρ
  • Ζαχαρη 125 γρ
  • Βουτυρο 100 γρ
  • Βανίλια 1 φακελακι
  • Μπέικιν 1 φακελακι
  • Υλικά για το Σουφλέ
  • Ασπράδι αυγού 7
  • Ζελατινη 20 γρ
  • Ζαχαρη 250 γρ
  • Βουτυρο 170 γρ
  • Ζαχαρούχο 250 γρ
  • Γκάνας
  • 200 γρ κουβερτούρα ,
  • 150 γρ κρεμα γάλακτος ,
  • 1 κ.γλ. μέλι
Οδηγίες
  1. Χτυπαμε τους κρόκους με τη ζαχαρη μεχρι να ασπρίσουν.
  2. Βαζουμε το βουτηρο, πρεπει να ειναι σε θερμοκρασία δωματίου, στο τελος αλευρι ,μπέικιν και βανίλια και είναι έτοιμη η ζυμη. Η κανονικη συνταγη λεει οτι ψηνεις σε φόρμα 26 εκ. χωρίζεις σε δυο τη ζυμη, αν θέλετε κανετε ενα και χωρίζετε ή αν θέλετε να κανετε κάποιες αλλαγές όπως εκανα εγώ, κανετε ενα.
  3. Ψηνεις στους 200 β. 15-17'
  4. Μόλις ψηθει, αφήνεις τα κρυωσει και ξεκιναμε το σουφλε.
  5. Χτυπαμε το βουτυρο μεχρι να ασπρισει, βαζουμε και το ζαχαρούχο και χτυπαμε, αφηνουμε στην άκρη.
  6. Βαζουμε ζελατινη σε 125 γρ νέρο και αφηνουμε να φουσκώσει.
  7. Βαζουμε και ζαχαρη 125 γρ. και βαζουμε στη σιγανη φωτιά να λιωσει ζαχαρη, συνέχεια ανακατευουμε, αποσύρουμε απο φωτιά και αφηνουμε να κρυωσει.
  8. Βγαζουμε τα ασπράδια απο ψυγειο και χτυπαμε μεχρι να γίνει σφιχτή μαρέγκα, βαζουμε ζαχαρη 125 γρ. χτυπαμε ,1 βανιλια και συνεχίζουμε το χτύπημα σιγα σιγα βαζουμε τη λιωμένη ζελατινη, χαμηλώσουμε τη ταχύτητα και βαζουμε το χτυπημένο βουτυρο με το ζαχαρούχο, τωρα τελος το σουφλε μας.
  9. Οποτε ξεκιναμε ......απο κατω το φυλλο μας παντεσπάνι, πανω σουφλε αν θα κανετε σαν τουρτα και το αλλο φυλλο απάνω στο σουφλε και το βαζουμε στο ψυγειο για 1,5-2 ώρες.
  10. Μετα το βγαζουμε και περιχυνουμε με Γκάνας σοκαλατας, ζεσταίνουμε κρεμα γάλακτος, πριν βρασει βαζουμε τη κουβερτούρα μεσα να λιωσει και μετα το μέλι και παλι. Αν δεν θέλετε με κρεμα γάλακτος, μπορείτε να λιώσετε τη σοκολατα σε μπαιν Μαρι και βάζετε το γάλα εβαπορε να αραιωσει, η Άλλιως με το ζελέ ολα αυτα θα κανετε στη φόρμα για να ειναι σταθερό.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή