Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The Designs
lenabailey84@gmail.com 25.1.2023 16:28
Les Bullideres - Υψηλής ποιότητας Ανδόρα ακινήτων
cekkekarze@biyac.com 26.12.2022 23:39
 Buy coronavirus vaccine passport in UK
lwrcrr@gmail.com 23.12.2022 22:35
KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Ψάρια Σαβόρο

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Κυριακή, 26 Ιούλιος 2015
none
Περιγραφή

Το σαβόρο είναι μια σάλτσα από ξύδι, αλεύρι, δεντρολίβανο,λάδι και σκόρδο με υπέροχη γεύση !! Επίσης θα συντηρήσει τα ψάρια για καιρό τηγανισμένα.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
4 άτομα
  • 1 ½ κιλό ψάρια,
  • λάδι για το τηγάνισμα τους,
  • αλατοπίπερο.
  • Για τη σάλτσα:
  • 2 φλιτζάνια ξίδι,
  • 4 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε φέτες,
  • 3-4 φύλλα δάφνης,
  • 3 κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο,
  • 5 κ.σούπας λάδι ,
  • 2 -3 κ.γλ. αλεύρι,
  • αλατοπίπερο.
Οδηγίες
  1. Αλατίζουμε, αλευρώνουμε , και τηγανίζουμε τα ψάρια. Τα βάζουμε σε πιατέλα με χαρτί κουζίνας.
  2. Για την σάλτσα: Σε καθαρό τηγάνι ρίχνουμε το λάδι να κάψει, προσθέτουμε τα σκόρδα και το δεντρολίβανο να σωταριστούν.
  3. Διαλύουμε το αλεύρι στο ξίδι,ρίχνουμε και λίγο ακόμη δενδρολίβανο (αν μας αρέσει) ρίχνουμε στο τηγάνι ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να δέσει η σάλτσα. Εγώ πρόσθεσα και 1/2 φλ. νερό γιατί έγινε πολύ πηχτή.
  4. Μεταφέρουμε σε καθαρή πιατέλα τα ψάρια μας και τα περιχύνουμε με την σάλτσα ,αφήνουμε να απορροφήσουν τις γεύσεις και συνοδεύουμε με σαλάτα εποχής .

Λίγα μυστικά ακόμα

Για πιο πλούσια σάλτσα μπορούμε να προσθέσουμε μια κονσέρβα ντομάτα ή φρέσκες ντομάτες μετά το αλεύρι και θα έχουμε μια πηχτή-δεμένη κόκκινη σάλτσα!

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή