Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Ψάρι με ντοματίνια, μυρωδικά και balsamico

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Κυριακή, 17 Ιούνιος 2012
none
Περιγραφή

Πολύ νόστιμο,το μπασάλμικο και τα μυρωδικά δίνουν υπέροχη γεύση στο ψάρι μας!!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
4 άτομα
  • 4 μεγάλα ψάρια,κατά προτίμηση τσιπούρες ή λαβράκια,
  • ντοματίνια ή μέτριες ντοματούλες,
  • 4 κ.σ. ξίδι μπασάλμικο,
  • 1/2 ματσάκι βασιλικό ψιλοκομμένο,
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο,
  • 1 ποτηράκι κρασιού λάδι,
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο,
  • 1 κρεμμύδι,
  • αλατοπίπερο,ρίγανη,
  • 1 κ.σ. κάπαρη και 1 πιπεριά πράσινη σε λωρίδες{προαιρετικά}.
Οδηγίες
  1. Καθαρίζουμε,πλένουμε πολύ καλά τα ψάρια μας,τα αλατοπιπερώνουμε και τα βάζουμε σε λαδωμένο ταψί.
  2. Κόβουμε τα ντοματίνια στα τέσσερα ή τις ντοματούλες στα έξι,ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά μας,το κρεμμύδι και το σκόρδο.
  3. Σοτάρουμε ελαφρά κρεμμύδι-σκόρδο στο λάδι,προσθέτουμε τα ντοματίνια,αφήνουμε 5' και σβήνουμε τη φωτιά μας.
  4. Προσθέτουμε το ξίδι,τα μυρωδικά,την κάπαρη και πιπεριά,βάζουμε στην κοιλιά των ψαριών από το μείγμα και περιχύνουμε απάνω,αλατοπιπερώνουμε ελαφρά,πασπαλίζουμε ρίγανη.
  5. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο για μισή ώρα.
  6. Βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και συνεχίζουμε 15' ακόμη να ροδίσει το φαγητό μας!

Λίγα μυστικά ακόμα

Για την κάπαρη δεν μπορώ να σας πω τι γεύση θα δώσει στο φαγητό γιατί δεν έβαλα,{δεν την τρώνε οι δικοί μου} αλλά το μπασάλμικο να το βάλετε κάνει το ψάρι μας πολύ νόστιμο!

Συνταγή από την Selonda.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή