Πριγκιπικές Μπριτζόλες στο φούρνο

Οι αγαπημένες μας μπριτζόλες στο φούρνο με έναν διαφορετικό και νόστιμο τρόπο φτιαγμένες.
- 4 μπριτζόλες χωρίς κόκαλο ή σνίτσελ γαλοπούλας , οχι πολύ λεπτά κομμένο ή στήθος κότας
- Αλάτι, Πιπέρι
- Λάδι για το τηγάνισμα
- 200 γρ μπέικον κομμένο σε κομματάκια
- 3 κρεμμύδια μέτρια
- 5 κ. σ. τυρί εμενταλ
- 2 σελίδες σκόρδο κομμένες σε κομματάκια
- 400 γρ μανιτάρια φρέσκα η κονσέρβα
- 2 κρόκους αυγού
- 100 μλ κρέμα γάλακτος
- Μουστάρδα
Επιπλέον
- 2 κρεμμύδια σε ροδελες
- Μοτσαρελα σε φέτες
- Αλατίζουμε και πιπερώνουμε το κρέας.
- Βάζουμε σε τηγάνι λίγο λάδι και τηγανίζουμε το κρέας από την μια μεριά μόνο.
- Βουτυρωνουμε καλα ένα πυρεξ. Βάζουμε μέσα το κρέας, ετσι που η τηγανισμενη μεριά να ακουμπάει στον πάτο του πυρεξ.
- Τώρα αλείφουμε με αρκετή μουστάρδα τη μεριά που δεν είναι τηγανισμένη
- Μέσα στο τηγάνι που τηγανίσαμε το κρέας βάζουμε λίγο λαδάκι, και ρίχνουμε το μπέικον ,αφήνουμε λίγο να καβουρντιστει, ρίχνουμε το σκόρδο κα τα κρεμμύδια , οταν πάρουν λίγο χρωμα το περνουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα το τυρί, αλάτι, πιπέρι, την κρέμα γάλακτος και τους κροκους, ανακατεύουμε γρήγορα.
- Με ένα κουταλι βάζουμε το μειγμα επάνω σε κάθε μπριτζολα. Επάνω βάζουμε τα μανιτάρια αν έχουμε πολλά βαζουμε λιγα και στα πλάγια. Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδελες και τα βάζουμε επάνω στα μανιτάρια και μετά επάνω σε αυτά την μοτσαρελα.
- Βάζουμε εδώ εκεί λίγη μαρμάρινη η βούτυρο ,το σκεπαζουμε καλα με αλουμινοχαρτο και το βάζουμε σε ζεστο φούρνο στους 180 βαθμους στον αερα η στους 200ο αντισταση , για 80 λεπτα, τα τελευταία 15 λεπτα βγάζουμε το αλουμινοχαρτο για να πάρουν τα κρεμμύδια χρώμα.
Σε κρέας γαλοπουλας η κοτόπουλου, ο χρόνος ψησιματος είναι λιγότερος κάπου στα 45 λεπτα, αυτό το κοιτάμε !