Πίτσα υγιεινή

Η πίτσα αυτή είναι για όσους αγάπανε την πίτσα αλλά αποφεύγουν τα λιπαρά. Γίνεται πολύ νόστιμη και τρώγεται ευχάριστα από όλους.
Ζύμη:
- 2 φλ. αλεύρι,
- 1 κ.γλ. μέλι,
- 1 φακελάκι μαγιά,
- 1/2 φλ. γιαούρτι 2%,
- 1/4 φλ. ζεστό νερό,
- αλάτι,λάδι.
Γέμιση:
- 1 κ.σ. λάδι,
- 2 κ.σ. ταχίνι,
- 5-6 καρδιές αγκινάρας ή 1 κολοκυθάκι κομμένο σε λεπτές φέτες ή μανιτάρια ,
- 1 πιπεριά κόκκινη ή πράσινη,
- 1/4 φλ. ελιές κομμένες στην μέση,
- 4 μέτριες ντομάτες σε φέτες ή ντοματάκια,
- 2-3 σκελίδες σκόρδο σε φέτες,
- ρίγανη,
- 1 μικρό ή μισό μεγάλο κρεμμύδι σε φέτες,
- 1 φλ. τυρί φέτα ή μοτσαρέλα,
- λίγο άνηθο ψιλοκομμένο.
- Ρίχνουμε σε μπολ τη μαγιά, το λάδι, μέλι και ζεστό νερό. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το γιαούρτι, αλάτι, ρίχνουμε το αλεύρι και ζυμώνουμε φτιάχνοντας μαλακή ζύμη. Αφήνουμε 30 λεπτά σκεπασμένη με πετσέτα.
- Στρώνουμε τη ζύμη μας, κατά προτίμηση σε στρογγυλό ταψάκι, αλείφουμε με το λάδι και το ταχίνι.
- Απάνω βάζουμε τα υλικά γέμισης, τελειώνοντας με αρκετό τυρί μοτσαρέλα ή κασέρι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο για 30-40 λεπτά.
Το ταχίνι θα απλωθεί καλύτερα αν το ζεστάνουμε λίγο. Μπορούμε να βάλουμε και τα δύο τυριά δλδ φέτα και μοτσαρέλα ή κασέρι.