Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The Designs
lenabailey84@gmail.com 25.1.2023 16:28
Les Bullideres - Υψηλής ποιότητας Ανδόρα ακινήτων
cekkekarze@biyac.com 26.12.2022 23:39
 Buy coronavirus vaccine passport in UK
lwrcrr@gmail.com 23.12.2022 22:35
KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1799-indikorolokima1.jpg
Iνδικό ρολό με κιμά



Πίτσα η πεντανόστιμη..

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Πέμπτη, 28 Ιανουάριος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 43 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Η ζύμη αυτής της πίτσας, μοιάζει με την ζύμη μιας διάσημης πίτσας !

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
  • 300 γρ. αλεύρι
  • 100 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
  • 100 ml. ζεστό νερό
  • 100 ml ζεστό γάλα
  • 24 γρ. φρέσκια μαγιά
  • 2 κ,σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ,σ. ζάχαρη
  • 1 κ,γ. αλάτι
  • Λίγο λάδι για το ταψί
Οδηγίες

  1. Διαλύουμε την μαγιά με την ζάχαρη, αλάτι, ρίχνουμε το γάλα και το νερό, αφήνουμε 2 λεπτά
  2. Σε μια λεκάνη του μίξερ βάζουμε το αλεύρι και το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε
  3. Προσθέτουμε και την διαλυμένη μαγιά και το λάδι
  4. Δουλεύουμε με τον γάντζο για 10 λεπτά
  5. Αφήνουμε για 10 λεπτά
  6. Μοιράζουμε την ζύμη σε μερίδες μέσα σε φόρμες πίτσας ατομικές ή σε ένα  μεγάλο ταψί
  7. Διπλώνουμε λίγο προς μέσα τις άκρες του και  λαδώνουμε τις άκρες μόνον
  8. Έτσι μένουν αφράτες και τραγανές
  9. Αφήνουμε 20 λεπτά σε ζεστό μέρος
  10. Μετά βάζουμε επάνω ντομάτα σάλτσα και ελιές κομμένες και λίγη ρίγανη και μετά τα υλικά που θέλουμε
  11. Για παράδειγμα
  12. 2 κουτιά κομμένα μανιτάρια
  13. Αλάτι, πιπέρι
  14. Ρίγανη, θυμάρι, μαντζουράνα, δεντρολίβανο
  15. 400 γρ. έμενταλ
  16. 3-4 μπαλάκια μοτσαρέλα
  17. Ζαμπόν, σαλάμι, ανανά
  18. Ψάρι τόνο, κρεμμύδια
  19. Πιπερίτσες καυτερές, ελιές, τσίλι, κολοκυθάκι, καλαμπόκι ή ότι άλλο θέλετε
  20. Ψήνουμε σε ζεστό φούρνο στους 250 βαθμούς για 15 λεπτά
Σχόλια
Σχόλιο από Bianka , Κυριακή, 31 Ιανουάριος 2010
ειπαμε ,σαν,αχαχαχααα

ναι το σιμιγδαλι ειναι ψιλο Νανα μου
αν εχουμε εναν φουρνο με την πετρα ειναι ακομη πιο καλλη αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα αχαχαα
σημερα θα την ξαναφταξω εχω επισκεψεις και θελουν την Πιτσα
Σχόλιο από Margo , Κυριακή, 31 Ιανουάριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ ωραία πίτσα Bianka! Λαχταριστή και πεντανόστιμη!
Σχόλιο από yumyum , Τρίτη, 02 Φεβρουάριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Απλά τέλειααααααααααααα
Σχόλιο από afroditi , Σάββατο, 06 Φεβρουάριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Βιανκα το ζυμάρι σου είναι ΘΕΙΚΟ! το έφτιαξα εχτες βραδυ και δεν εμεινε ψίχουλο!
Σχόλιο από marykalamaki , Σάββατο, 06 Φεβρουάριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote image
πολύ καλη μπραβο και ευχαριστώ!
Σχόλιο από Margo , Σάββατο, 06 Φεβρουάριος 2010
Η φωτογραφία από τη Mara που έφτιαξε τη συνταγή.

Image and video hosting by TinyPic
Σχόλιο από Hlianna , Παρασκευή, 19 Φεβρουάριος 2010
Η φωτογραφία είναι από τη hrisag που έφτιαξε τη συνταγή.
Image and video hosting by TinyPic
Σχόλιο από hrisag , Παρασκευή, 19 Φεβρουάριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Επανερχομαι,και λεω,η pizza σου ειναι υπεροχη!την δοκιμασαμε!
Σχόλιο από FLASHNK , Παρασκευή, 26 Φεβρουάριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
ΘΑ ΕΙΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΜΠΟΡΩ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΑΓΙΑ ΦΡΕΣΚΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΜΑΓΕ ΞΕΡΗ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΑΚΗ ΕΑΝ ΝΑΙ ΠΟΣΑ ΓΡΑΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΑΛΕΥΡΙ ΜΠΛΕ Η ΚΟΚΚΙΝΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Η ΠΙΤΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ. ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ. ΠΟΛΛΥ ΠΡΟΤΟΤΥΠΗ.
Σχόλιο από Bianka , Παρασκευή, 26 Φεβρουάριος 2010
εγω δεν χρεισιμοποιο ποτε μαγια ξηρη γιατι δεν γεινετε καλλο ,δεν μου φουσκωνη καλα και στο ψωμι παντα φρεσκια βαζω
αν θελης εσυ βαλε απο την ξηρη ,ενα σακουλακι 9 γρ
Σχόλιο από Hlianna , Τετάρτη, 17 Μάρτιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Βιάνκα μου, ή πίτσα σου super, μπράβο!!!
Image and video hosting by TinyPic
Σχόλιο από Ροδάνθη , Παρασκευή, 16 Απρίλιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πραγματικά πεντανόστιμη !!!
Σχόλιο από Hlianna , Σάββατο, 17 Απρίλιος 2010
H φωτογραφία από τη Ροδάνθη, που έφτιαξε τη συνταγή.
Σχόλιο από maro , Παρασκευή, 23 Απρίλιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
i zimi ginete i diplasia??giati etsi mas egine..kata t alla einai teleiaaaaaaaaaa!!!!
Σχόλιο από maro , Παρασκευή, 23 Απρίλιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
eftiaksa 2 tapsakia me pizza kai teleiose amesos!!!aurio theloun pali ta paidia na tous ftiakso tin pizza...!!!einai polli oraia...
Σχόλιο από afroditi , Δευτέρα, 14 Ιούνιος 2010
Βιανκα μου , πόση ώρα νωρίτερα μπορώ να φτιάξω το ζυμάρι ; Αν θέλω να εχω τις πίτσες έτοιμες στις 8 πχ το βράδυ μπορώ να τις ετοιμάσω 2 ωρες πρίν ;
Σχόλιο από Bianka , Δευτέρα, 14 Ιούνιος 2010
Afroditi ,η ζυμη γεινετε γρηγορα και χρειαζετε μονο 20 λεπτα να υσηχαση
αλλα αν θελεις φτιαξτην εσυ πιο πριν και βαλε την ζυμη σε μια σακουλα καταψυξης δεστην καλλα και βαλτην στο ψυγειο εως την χρειαστης,
Σχόλιο από Bianka , Πέμπτη, 12 Αύγουστος 2010
ΠΩ ΠΩΩΩΩ!!!τι κανετε παλι;
Σχόλιο από Bianka , Παρασκευή, 13 Αύγουστος 2010
θα ειθελα να μαθω αν η FLASHNK εκανε την πιτσα με μαγια ξερη και πως της εγεινε!!
Μεταφορά στην κορυφή