Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The Designs
lenabailey84@gmail.com 25.1.2023 16:28
Les Bullideres - Υψηλής ποιότητας Ανδόρα ακινήτων
cekkekarze@biyac.com 26.12.2022 23:39
 Buy coronavirus vaccine passport in UK
lwrcrr@gmail.com 23.12.2022 22:35
KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Πέστο βασιλικού

recipe image
Προστέθηκε απόgeorgia2783, Τρίτη, 24 Ιούλιος 2012
none
Περιγραφή

Το πέστο βασιλικού, αγαπημένη σάλτσα για μακαρόνια, πατάτες και σαλάτες!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Άλλες κατηγορίες
Φτιάχνει
2 βαζάκια μεσαία
  • Ενα ματσακι Βασιλικο
  • 50 γρ κουκουναρι (καβουρδισμενο)
  • Περιπου 50 γρ Ελαιολαδο
  • 70 με 80 γρ Παρμεζάνα η (Peccorino)
  • σκορδο
  • Αλατι ,Πιπερι
Οδηγίες
  1. Σε ενα μπελτερ βαζουμε το σκορδο και το παταμε για καμποσες φορες .
  2. Ριχνουμε και τον Βασιλικο (πλυμενος -στραγγισμενος) και λιγο Ελαιολαδο και το δουλευουμε για λιγο.
  3. Τριβουμε το τυρι στην ξυστρα, που τριβουμε την ντοματα και το βαζουμε και αυτό  μεσα και λιγο λαδι ( με το λαδι θα το προσεξετε  εσεις αν θα χρειαστει  πανω απο 50 γρ,γιατι την συνταγη εγω την εκανα στα κουτουρου)
  4.  Βαζουμε και το κουκουναρι,το αλατι,(οχι πολυ γιατι εχει και το Παρμεζανα) αν θελετε και πιπερι και το περνατε με το μπερτερ,να πολτοποιηθεί καλα!
  5. Το Πεστο δεν πρεπει να πεφτει ευκολα,απο το κουταλι!
  6. Το βαζουμε σε βαζo και το κραταμε στο ψυγειο.Του ριχνουμε απο πανω λιγο λαδι , με αυτο τον τρ0πο το συντηρούμε, για καμποσο καιρο!
  7.  Σε 10 λεπτα ειναι ετοιμο!
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή