Πεπόνι με ζελέ
- 1 πεπόνι στρογγυλό
- 1 ζελέ φράουλα ή κεράσι
- διάφορα φρέσκα φρούτα

- Πλένω και σκουπίζω το πεπόνι.
- Κόβω από την πλερά του κοτσανιού ένα κομμάτι, ώστε από κει με κουτάλι, να μπορέσω να αφαιρέσω τους σπόρους και λίγο από τη σάρκα του φρούτου.
- Τοποθετώ το πεπόνι στο ψυγείο ανάποδα σε πιάτο, για να στραγγίσει.
- Ετοιμάζω το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες και το αφήνω να κρυώσει και να μισοπήξει.
- Γεμίζω με το ζελέ το πεπόνι και το βάζω όρθιο στο ψυγείο να παγώσει εντελώς.
- Αν θέλω προσθέτω μέσα και φρούτα φρέσκα κομμένα, όχι ακτινίδιο και ανανά.
- Κόβω το πεπόνι σε φέτες και σερβίρω.





