Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The Designs
lenabailey84@gmail.com 25.1.2023 16:28
Les Bullideres - Υψηλής ποιότητας Ανδόρα ακινήτων
cekkekarze@biyac.com 26.12.2022 23:39
 Buy coronavirus vaccine passport in UK
lwrcrr@gmail.com 23.12.2022 22:35
KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

473-473.jpg
Τούρτα Μάλακοβ



Πατσάς κόκκινος με χοιρινό κεφαλάκι

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Πέμπτη, 06 Δεκέμβριος 2012
none
Περιγραφή

Μια άλλη συνταγή για πατσά επίσης νόστιμη.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 χοιρινό κεφαλάκι.
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ,
  • μια πατάτα μεγάλη ,
  • 6-7 σκελίδες σκόρδο.
  • Πάπρικα (κόκκινο γλυκό πιπέρι),
  • καυτερό κόκκινο πιπέρι(μπούκοβο),
  • ξύδι ,
  • αλάτι.
Οδηγίες
  1. Ζητάμε από τον κρεοπώλη να κόψει το κεφάλι σε δύο -τρείς μεριές για να βράσει ευκολώτερα. Επίσης να καθαρίσει τα λίπη από πάνω. Έτσι γίνεται πιο ελαφρύς ο πατσάς μας.
  2. Βάζουμε από βραδύς το κεφαλάκι σε μεγάλη κατσαρόλα με νερό ,που το αλλάζουμε συχνά να καθαρίσει το αίμα. Το πρωί βάζουμε σε καθαρό νερό το κεφαλάκι να βράσει και το ξαφρίζουμε όσο βγάζει αφρό .
  3. Επίσης βάζουμε στην κατσαρόλα το κρεμμύδι ,τρείς σκελίδες σκόρδο και την πατάτα, προσθέτουμε και αλάτι. Το βράζουμε επί 3 ώρες σε μέτρια φωτιά.
  4. Όταν γίνει καλά το κρέας και ξεκολλά από τα κόκκαλα το τραβάμε από την φωτιά ,βγάζουμε το κρέας και το αφήνουμε λίγο να κρυώσει. Αφαιρούμε το ψαχνό και πετάμε τυχόν λίπη. Το κόβουμε κομμάτια τέτοια που μας αρέσουν (μικρά η μεγάλα). Σουρώνουμε τον ζωμό και τον αφήνουμε να κρυώσει, θα μαζευτεί όλο το λίπος επάνω ,το παίρνουμε με κουτάλι και το πετάμε.
  5. Ξαναβάζουμε το κρέας μέσα στον ζωμό προσθέτουμε 1 κουταλιά σούπας κόκκινο γλυκό πιπέρι, διορθώνουμε αν χρειαστεί στο αλάτι και το δίνουμε 2-3 βράσεις.
  6. Χτυπάμε σε γουδί τις υπόλοιπες σκελίδες σκόρδου με αλάτι και καυτερό πιπέρι ,προσθέτουμε και λίγο ξύδι .Έτσι κάναμε το σκορδοστούμπι από το οποίο βάζει ο καθένας όσο θέλει στο πιάτο του.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή