Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The Designs
lenabailey84@gmail.com 25.1.2023 16:28
Les Bullideres - Υψηλής ποιότητας Ανδόρα ακινήτων
cekkekarze@biyac.com 26.12.2022 23:39
 Buy coronavirus vaccine passport in UK
lwrcrr@gmail.com 23.12.2022 22:35
KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

4198-tourkikoryziken.jpg
Τούρκικο Ρύζι



Μπριζόλες Χοιρινές στα κάρβουνα

recipe image
Προστέθηκε απόMargo, Τρίτη, 13 Οκτώβριος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή
Μπριζόλες πεντανόστιμες ! Ξέρετε κάποιον που δεν τις προτιμά ?
Εγώ πάντως κανέναν !!
Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • Μπριζόλες χοιρινές μέτριου πάχους
  • Ρίγανη
  • Αλάτι
  • Λεμόνι
  • Κάρβουνα
Οδηγίες
  1. Ανάβουμε φωτιά με ξύλα.
  2. Περιμένουμε να πέσουν οι φλόγες και να γίνουν τα κάρβουνα (διαφορετικά: ή ανάβουμε τα έτοιμα αγοραστά κάρβουνα, ή ανάβουμε ηλεκτρική ψηστιέρα).
  3. Πλένουμε και στραγγίζουμε τις μπριζόλες.
  4. Τις πασπαλίζουμε με ρίγανη και αλάτι και τις τοποθετούμε επάνω στη σχάρα ψησίματος.
  5. Τις γυρίζουμε χωρίς να περιμένουμε να κάνει κρούστα από την κάθε πλευρά.
  6. Συνεχίζουμε το συχνό γύρισμα μέχρι να ροδοκοκκινίσουν και να ψηθούν.
  7. Το συχνό γύρισμα κάνει τις μπριζόλες μαλακές, ζουμερές και νόστιμες.
  8. Τις τοποθετούμε στην πιατέλα, στύβουμε ένα με δυο λεμόνια, πασπαλίζουμε με ρίγανη και αλατίζουμε.

 

 

Λίγα μυστικά ακόμα
Το συχνό γύρισμα ισχύει και για ψήσιμο σε κάρβουνα αλλά και για ψήσιμο σε ηλεκτρική ψηστιέρα.
Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Παρασκευή, 16 Οκτώβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Μπριζόλες μοσχομυριστές στα κάρβουνα....άλλη γεύση!!!!
Μεταφορά στην κορυφή