Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The Designs
lenabailey84@gmail.com 25.1.2023 16:28
Les Bullideres - Υψηλής ποιότητας Ανδόρα ακινήτων
cekkekarze@biyac.com 26.12.2022 23:39
 Buy coronavirus vaccine passport in UK
lwrcrr@gmail.com 23.12.2022 22:35
KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1837-tartaanana.jpg
Τάρτα με ανανά.



Μπισκοτάκια της Αποκριάς

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Τρίτη, 24 Φεβρουάριος 2015
none
Περιγραφή

Μια νόστιμη συνταγή γερμανική για μπισκοτάκια, που έχει τον αστείο τίτλο Nonnenfürzchen!

Συστατικά
  • 3 αυγα
  • 2 κροκους
  • 175 γρ αχνη
  • 20 ml κονιάκ η Ρούμι
  • 1 τσιμπια αλατι
  • 1 κ,γλ. ροδονερο
  • 500 γρ. αλευρι για όλες τις χρήσεις
  • 75 γρ. αμυγδαλα αλεσμενα
  • 2 κ. γλ. μπεκιν Οχι γεμάτα
  • 90 γρ βουτυρο πολυ μαλακο
  • 100 αχνη για πασπαλισμα
  • Λάδι για το τηγάνισμα
Οδηγίες
  1. Στη λεκάνη του μιξερ βαζουμε την αχνη, τα αυγα και τους κροκους, το αλατι ,το ροδονερο και το κονιάκ. Χτυπαμε με το μιξερ μεχρι να αφρατεψουν. Ριχνουμε το βουτυρο, προσθετουμε και τα αλεσμενα αμυγδαλα και ανακατεύουμε σιγα σιγα, ριχνουμε και το αλευρι με το μπεκιν ανακάτεμενο. Βαζουμε τον γατζο στο μιξερ και το ανακατεύουμε Καλα να ενωθούν τα υλικα.
  2. Ανοιγουμε σε ενα φυλλο περιπου 1 πόντο. Αν έχουμε φορμάκια κοβουμε με τα φορμάκια την ζυμη αν οχι με ενα κ,γλ. παιρνουμε λίγη ζυμη και την ριχνουμε σε πολυ καυτό λαδι που έχουμε βαλει σε μια φριτεζα στους 180 βαθμούς και τα τηγανίζουμε για 4-5 λεπτα
  3. Τα βγαζουμε με μια κουτάλα τρυπητή, τα βαζουμε επανω σε χαρτί κουζίνας να φυγει το λαδι , αφηνουμε να κρυωσουν και πασπαλιζουμε με αχνη η κανονική ζαχαρη ,αν θελουμε και λίγη κανέλα

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορουμε και σε βαθύ τηγανι με αρκετό λαδι να τα τηγανίσουμε.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή