Μπισκοτάκια σοκολάτα- πορτοκάλι
Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
- 240 γραμμάρια μαργαρίνη σοφτ.
- 3/4 κούπας ζάχαρη.
- Ξύσμα ενός πορτοκαλιού.
- Χυμό ενός πορτοκαλιού.
- 1 σακουλάκι σταγόνες σοκολάτας.
- 2&1/2 -3 κούπες αλεύρι που φουσκώνει.
Οδηγίες
- Αφήνουμε το βούτυρο να μαλακώσει σε θερμοκρασία δωματίου. Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη να ασπρίσει και να αφρατέψει.
- Προσθέτουμε στο μείγμα το ξύσμα πορτοκαλιού και τον χυμό εναλλάξ με το αλεύρι.
- Κάνουμε μια πολύ απαλή ζύμη και πλάθουμε μικρά μπαλάκια. Τα πατάμε ελαφρά να πλατύνουν και τα τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί φούρνου.
- Ψήνουμε στους 170 με αέρα για 20 περίπου λεπτά.
Σχόλια
Παρα πολύ ωραια μπισκοτακια! Τα εφτιαξα προχτες και έγιναν ανάρπαστα. Και επειδη έβαλα φυτικό βούτυρο και όχι αγελάδας, άνετα τα τρώμε και τώρα που νηστεύουμε!