Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

4080-kantaken.jpg
Μπισκότα Καντά



Μπισκοτάκια Μιμουά

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Δευτέρα, 14 Σεπτέμβριος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 8 χρήστες ψήφισαν
κανένας
Περιγραφή Νοστιμότατα μπισκοτάκια για όλες τις ώρες!
Συστατικά
  • 300 γρ βούτυρο
  • 250 γρ ζάχαρη άχνη
  • 125 γρ . νισεστέ
  • 1 ½ κούπας γάλα
  • 1 μυτούλα από το μαχαίρι αλάτι
  • ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 500 γρ . αλεύρι περασμένο από την σίτα
  • 100 γρ . κουβερτούρα
  • λίγο βούτυρο για το ταψί
Οδηγίες

  1. Βάζουμε μια λαδόκολλα στο ταψί
  2. Σε μια λεκάνη βάζουμε το βούτυρο και την ζάχαρη άχνη και το νισεστέ και τα χτυπάμε με το μίξερ , αλλά όχι να αφρατέψει
  3. Ρίχνουμε 1 κούπα γάλα , το αλάτι και το ξύσμα
  4. Στο τέλος το κοσκινισμένο αλεύρι
  5. Το υπόλοιπο γάλα το βάζουμε μόνον αν η ζύμη είναι σφιχτή και δεν μπορεί να βγει από την σακούλα του κορνέ
  6. Ανάβουμε τον φούρνο στους 190 βαθμούς
  7. Βάζουμε την ζύμη σε σακούλα για κουλουράκια και κάνουμε S ή Ο
  8. Τα βάζουμε στο ταψί και ψήνουμε για 10 λεπτά μόνον , να πάρουν ένα ανοιχτό κίτρινο χρώμα
  9. Ζεσταίνουμε την κουβερτούρα και βουτάμε μόνον τις άκρες από τα μπισκοτάκια
  10. Τα αφήνουμε να στεγνώσουν
Σχόλια
Σχόλιο από Bianka , Τετάρτη, 16 Σεπτέμβριος 2009
Μαρα μου ναι να τα κανουμε και ετσι θα ειναι πιο εμφανισημα
μπραβο για την συμβουλη σου
Σχόλιο από ΝΤΙΝΑ , Τετάρτη, 16 Σεπτέμβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Πρεπει να ειναι σκετος αφρος αυτα τα μπισκοτακια αν κρινω απο τα υλικα τους .

Σχόλιο από Bianka , Τετάρτη, 16 Σεπτέμβριος 2009
ναι εινα αφρωτα Ντινα μου
Σχόλιο από Margo , Πέμπτη, 17 Σεπτέμβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Λαχταριστά τα μπισκοτάκια σου Bianka!
Σχόλιο από Nasia , Παρασκευή, 24 Σεπτέμβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
ΕΨΑΧΝΑ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΡΙΑΣΟΥΝ
Σχόλιο από Hlianna , Παρασκευή, 24 Σεπτέμβριος 2010
Τι εννοείς, Νάσια, ΘΑ ΣΩΡΙΑΣΟΥΝ;
Γράψε εντυπώσεις.
Σχόλιο από Πολυάνθη , Σάββατο, 25 Σεπτέμβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Σίγουρα είναι πεντανόστιμα τα κουλουράκια σου Μπιάνκα. Μια ερώτηση δεν έχω τέτοιο εξάρτημα....μπορούμε να τα πλάσουμε με το χέρι?????
Σχόλιο από Bianka , Σάββατο, 25 Σεπτέμβριος 2010
ναι με την σακούλα του κορνέ
η με ενα ποτυρακι τα κοβουμε μισοφεγγαρα
Σχόλιο από hrisag , Σάββατο, 25 Σεπτέμβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
και απο μενα πολλα σκουφακια,γιατι ειναι λαχταριστα,και γιατι μου αρεσουν τα μπισκοτακια!
Σχόλιο από ριτα , Δευτέρα, 29 Αύγουστος 2011 vote image
δυστυχως δεν εχουν καμμια σχεση με τα ετοιμα παραξενευτηκα που ειχαν γαλα και κανενα αυγο ουτε και διογκωτικοκαι βγηκαν σκληρα
Σχόλιο από Bianka , Πέμπτη, 01 Σεπτέμβριος 2011
Rita mou lipame pou den sou eginana kalla edo ta ftiaxnoume panta kai einai tragana.oxi sklira avgo den bazoume se afta ta mpiskotakia kai ta kratame se ntenekdenio kouti apo ta xristougenna eos to pasxa xoris na patoun tipota!isos na einai kai to aleuri,isos leo alla prosthetoume merikes stagones gala to grafo kai stis odeigies!
Μεταφορά στην κορυφή