Μπισκοτάκια με κουάκερ
- 250 γραμμάρια ταχίνι.
- 250 γραμμάρια καλό μέλι.
- 250 γραμμάρια κουάκερ.
- 100 γραμμάρια σταγόνες σοκολάτας.
- 1 κουταλάκι κανέλα.
- Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι το ταχίνι, προσθέτουμε το μέλι, το κουάκερ και τις σταγόνες σοκολάτας. Ζυμώνουμε το μείγμα και το κάνουμε ρολό.
- Το τοποθετούμε σε λαδόκολλα , το τυλίγουμε και το βάζουμε στην κατάψυξη για 15 λεπτά.
- Το βγάζουμε και κόβουμε το ρολό σε στρογγυλά ισόπαχα λεπτά κομμάτια.
- Στρώνουμε τα μπισκοτάκια σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και ψήνουμε στους 175 με αντιστάσεις για 8 λεπτά περίπου . Προσέχουμε να μη γίνουν σκουρόχρωμα.
- Τα μπισκότα όταν βγαίνουν από τον φούρνο είναι πολύ μαλακά . Όταν κρυώσουν γίνονται τραγανά.
Η συνταγή είναι από το Betty's cuisine με μικρές δικές μου αλλαγές.